local-stats-pixel fb-conv-api

Maiklam Džeksonam bijis herpes vīruss1

Kārtējo reizi sabiedrības uzmanības centrā nonācis 2009. gada jūnijā mūžībā aizgājušā dziedātāja Maikla Džeksona (attēlā) vārds – kļuvis zināms, ka viņš dzīves laikā ne tikai cietis no herpēm, bet arī ar šo infekciju aplipinājis kādu sievieti.

Šellija Smita, kura aizvadītā gada sākumā jau vienreiz bija mēģinājusi tiesāties ar Džeksona ģimeni, apgalvojot, ka ir bijusi dziedātāja slepenā sieva, un pieprasot atraitnei paredzēto mantojuma daļu, šoreiz tiesā iesniegusi prasību 10 miljonu dolāru apmērā.

Kā ziņo ārvalstu mediji, šo summu sieviete plāno piedzīt no Džeksona mantojuma fonda, jo pirms 30 gadiem dziedātājs ir "sagrāvis viņas dzīvi", aplipinot Šelliju ar herpēm.

"Sakars starp mums sākās 1979. gadā, un ātri vien pēc tam man uz kājām, rokām un sejas parādījās sarkanas čulgas," par senajiem notikumiem sūkstījusies sieviete un paudusi pārliecību, ka ar herpēm viņu aplipinājis tieši Džeksons, jo tolaik vēl melnādainais dziedātājs bijis vienīgais seksa partneris viņas dzīvē.

Prasības summa pret mirušā dziedātāja ģimeni esot tik liela tādēļ, ka slimības ārstēšana un tās radītās sekas esot nopietni ietekmējusi visu turpmāko sievietes dzīvi.

Tiesa gan, sniedzot liecību, sieviete sapinusies savā stāstījumā - otro reizi tiekoties ar tiesas pārstāvjiem, viņa apgalvojusi, ka dzimumsakaros ar Džeksonu stājusies jau 1977. gadā, un tad arī sākušās viņas veselības ķibeles.

32 5 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

attēlā ?

4 0 atbildēt