local-stats-pixel fb-conv-api

Mad Show boys4

Ir dzirdētas baumas, ka šīs grupas dalībnieks Misters X ir Džastins Bībers.emotion Es ceru, ka tieši šī grupa pārstāvēs Latviju Eirovīzijā.

Grupas sastāvā ir 6 dalībnieki.

1) Uldis Leiškalns. Bijušais Nacionālās operas solists. Raidījuma «Paldies Dievam, piektdiena ir klāt» dalībnieks. Kolektīva preses atašejs un PR menedžeris (reklamējot grupu, dzied klasiskās ārijas Vecrīgā). Dziedāt grupā viņam pagaidām neļauj.
Lai tiktu uz Baku, ir gatavs pārdot savu dārzu Bolderājā.

2) Andre de Lapua (Andris Lapiņš). Latvijas Nacionālās operas solists. Grupas Zelta balss (999.prove). Sieviešu mīlulis un vienkārši skaistulis.
Neskaitot mūziku, mīl sēdēt savā riekstkoka viesistabā pie kamīna, un dzerot šampanieti “Dom perignon”, klausīties ierakstus ar operas dziedātāja Andra Lapiņa dievišķo balsi.
Uzvaras dēļ “Eirovīzijā” ir gatavs pavadīt nakti ar Anželinu Džoliju.

3) Garijs Poļskis. Kolektīva dibinātājs un līderis, tekstu un mūzikas autors. Neprot lasīt repu, taču neviens grupā neviens neuzdrīkstas pateikt viņam par to...
Ir Krievijas satīriķa Mihaila Zadornova līdzautors un piedalās viņa koncertos.
Uzvaras dēļ “Eirovīzijā” ir gatavs aiziet uz grupu “PER”.

4) Buntars Īsulis (Aleksandrs Veselovs). Galvenais solists. Dzied angliski ar vācu akcentu, jo skolā mācījās franču. Iemīlējis spāņu fotomodeli Lorenu G (uzvaru “Eirovīzijā” uzskata par vienīgo iespēju iekārot viņas sirdi un ķermeni).
Uzvaras dēļ “Eirovīzijā” ir gatavs pārdot Ulda Leiškalna kreiso nieri.

5) Midis (Aldis Zaļūksnis). Bekvokāls un spēlē visus instrumentus, ieskaitot ungāru lūpu ķemmi un albāņu plakanknaibles. Ārpus šī kolektīva ir leģendārās grupas «Crazy Dolls» solists.
Uzvaras dēļ “Eirovīzijā” ir gatavs noskūt bārdu, kuru audzē jau 15 gadus.

6) Mister X. Noslēpumaina persona. Nekad nenoņem masku. Ir baumas, ka tas ir Džastins Bībers. Grupā pilda verga funkciju.
Uzvaras dēļ “Eirovīzijā” ir gatavs ciest jebkādu sodu.

P.P.S. Visi kolektīva dalībnieki devuši godavārdu: ja viņi uzvarēs Eirovīzijas Nacionālajā atlasē, februārī visi skries pa Rīgu apakšveļā.emotion



22 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Mani tas galīgi nekrata, vai viņi skries pa Rīgu, Berlīni, Tokiju...vienalga vai apakšveļā vai mētelī!

2 1 atbildēt

Buntars Īsulis. emotion

1 0 atbildēt

w t f 

1 0 atbildēt

nuu, īstenībā laba dziesma :D. Bet viss atkarīgs no tā, kā viņi pasniegs, un ja tas būs lētais fckin košas drēbes, tizli matu sakārtojumi, pārāk daudz lietu uz skatuves...tad viņiem nav izredžu. Bet ņemot vērā, ka lielākoties balsotāji ir vecenes gados, kuras angļu valodu nesaprot, tad nu jā

1 0 atbildēt