local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas TOP 6 interesantākie YouTube kanāli4

61 13

Hey, spocēni! Šodien Jums ieteikšu 6 YouTube kanālus, ko apskatīt. Domāju, ka lieki nevilksim laiku un sāksim, tikai pateikšu, ka šis ir pēc manas gaumes un te būs tikai latviešu kanāli. Jau tagad zinu, ka šis būs visvairāk noliktaos raksts, jo es redz atbalstu FunFaceTV, bet nu es neko Jums nevaru padarīt - par gaumi nestrīdas.

1.FunFaceTV

2.Cilvēks ar Kameru

3.Mazliet Citādāks Šovs

4.Mr Anderson

5.Dude Perfect Latvia

6.Sindijalo

PS.Šeit nav kanāli, kam ir vairāki profili, citādi viss piecinieks sastāvētu no FunFaceTV, bgcentrs un Nereaalais.

FunFaceTV

Abonenti: 18 172

Mans vērtējums: 10/10 [ māk izklaidēt, video perfekti, centība augstākajā līmenī ] . 2 vīru apvienība no Ventspils - Norberts un Kaspars, kuri izklaidē 18 000 cilvēku (noapaļots).

Kanāls jau ir vairākus gadus, taču, kā viņi paši saka: `No sākuma viss bija prieka pēc, lai pašiem būtu interesanti un izklaidētu tautu`. Tagad viss ir nopietni, jo viņi izklaidē daudz cilvēkus un arī sevi. Skatos viņu video, jo ir interesanti video un video tiek likti ļoti bieži, un viņi nav tie, kas dzenas pēc abonētājiem, bet gan pēc mūsu izklaidēšanas. `Reps, reps, reps ir mana dzīvēee.`

Cilvēks ar Kameru

Abonenti: 24 440

Mans vērtējums: 9/10 [ feini video, vairāk humoristiskos vajadzētu ] .

Ilgi neesmu viņa video skatījies, taču viņa video ir dažādi - vlogi, dažādi joki un arī runas par svarīgām un aktuālām lietām. Nesekoju šim YouTube`rim no paša sākuma, un arī tagad ļoti daudz neskatos, taču video ir interesanti, un šo vietu viņš ir pelnījis. Viņa video neiznāk ļoti bieži, taču te der teiciens `laba daudz nevajag`, lai gan es nesūdzos, ka FunFaceTV video izlaiž tik bieži.

Mazliet Citādāks Šovs

Abonenti: 2 659

Mans vērtējums: 8/10 [ pīķa astoņi ] .

Kanāls, kurā ik dienu visu 2015.gadu tiek ielikts viens burvju triks. Protams, gads tūdaļ būs pagājis un šovs būs galā, taču, ja šova organizators un Spoku lietotājs MrJezby mums pateiktu, ko darīs pēc gada ar kanālu, būtu jauki. Ir interesanti vērot trikus, pats sāku vērot no simtās dienas, bet esmu redzējis gandrīz visus videoklipus. Oriģināls kanāls un interesants šovs. Varbūt pārtapsi par vlogu un joku kanālu un ik pa reizei ieliksi arī kādu triku?

Mr Anderson

Abonenti: 35 493

Mans vērtējums: 9/10 [ parubījos pliks uz jumta, kad gribēju likt 8 ] .

Kāds nezina, kas ir Pētera Dzīve? Varbūt pēc kanāla nosaukuma neatpazināt, bet tas ir kanāls, kur tiek rādītās īsfilmiņas par Pēteri, kas allaž kaut kur pamožas pliks no dziras. Ir arī citi veidoti video un nevaru teikt, ka tie ir neinteresanti. Kanāls ir radošs, un nepārprotiet, man neviens nemaksā, lai es viņus reklamētu, turklāt, šī pat nav reklāma - tikai mans tops un mani ieteikumi ko skatīt. Viņa īsfilmiņas ja ir sasniegušas 100+ sērijas, un cerēsim, ka pēc gadiem pieciem varēs rakstīt 1000+ sērijas. Veiksmi!

Dude Perfect Latvia

Abonenti: 1 323

Mans vērtējums: 7/10 [ kanālam ir jāattīstas, jāliek vairāk video. Video ir labi, bet arī neoriģinālais nosaukums nav tīri foršs ] .

Esat dzirdējuši par pasaules slaveno Dude Perfect? Tagad arī Latvijā viņi ir. Pāris puiši no Latvijas, rāda basketbola, florbola un citu sporta veida trikus, un teiksim godīgi - viņiem sanāk. Vienīgi tad nosaukums, tāds neoriģināls. Cik esmu skatījies video, viņi ir tīri interesanti. Parasti trūkst, kāda odzina un viņiem vēl ir kur augt. Nav abonentu daudz, taču ar laiku skaits augs, gan jau.

Sindijalo

Abonenti: 28 396

Mans vērtējums: 9/10 [ nesaosta video par meiteņu mantām, kosmētiku uc. lietām, taču par to, ka video ir diezgan normāli un meitene pati ir skaista, vien ir.pelnīta atzīme ] .

Reti kad skatos viņas video, jo kosmētika un citas meiteņu lietas mani neinteresē, taču daži video man patīk, un vairums no tiem ir ļoti interesanti. Teikšu godīgi, kanāls ir feins arī Sindijas dēļ, jo apburošām un skaistām meitenēm, kā viņai, ir vieglāk iekarot skatītājus. Slavena latvišu YouTube`re, bet nu ko gan es no šovbiznesa saprotu. Abonentu ļoti daudz un vēlu veiksmi arī turpmāk!

Lūdzu bez uzbraucieniem, tās ir tikai manas domas un mani ieteikumi un es Jums tikai iesaku. Veiksmi visiem! emotion

61 13 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Diezgan sūdīgus kritērijus esi izvirzījis, lai uztaisītu topu, piemēram, kā pie velna var iedot vietu tikai tāpēc, ka vadītāja skaista? Sviests.

15 0 atbildēt
Katrīna Karele, tā Tu? emotion
2 0 atbildēt

Kāpēc, jāliek vieta, tad kad eitene ir skaista. Ir jau skaista - Piekritīšu, bet tad ja ir jāpiesakās pavāra darbam un ir divi kandidāti, viens vīrietis un profesionālis, bet otra ir sieviete ar lielām krūtīm un bez pieredzes. Paņemsi sievieti. Thats not fair!

1 0 atbildēt