local-stats-pixel fb-conv-api

Lady gaga.The First Ever Black Eu De Parfum Trailer6

54 11

Tika publicēts treilers Lady gagas smaržām "Fame". Tagad klīst baumas, ka šīs treilers varētu būt priekš Lady gagas dziesmas "Scheisse", jo 35 sekundes priekš reklāmas TREILERA ir aizdomīgi + vēl fonā būs uzlikta tieši šī dziesma...Tad kāda varētu būt oficiāla reklāma? 3 vai 4 minūtes? Tik gari video var būt priekš singliem, jo šīs video ir ļoti Episks un Neticams. Ierakstu studija Interscope nedeva iespēju realizēt "Scheisse" kā singlu, bet pati Gaga gribētu, lai "Scheisse" kļūtu par singlu un varbūt viņa uztaisīs pārsteigumu saviem faniem.

Viena intervijā viņa teica, ka pat bez kaut kādas studijas viņa var uztaisīt video priekš dziesmas, ja tas nebūs singls.

Jaunumi (15.08.2012)

1. Itkā ir oficiāla imformācija, ka tomēr oficiāls video būs 3 minūtes, bet daži fani saka, ka 5:17 minūtes, jo no kaut kurienes viņiem ir avoti par šo visu. Tik un tā mēs tagad zinam, ka šīs video būs garš.

2.Oficiāls video iznāks septembrī, ja avoti nemelo, tad 22jā.

Pēc visa tā, var pateikt, ka tomēr šīs video būs gan kā reklāma, gan kā video priekš dziesmas "Scheisse"-100% domāju, ka tā arī būs un ja viss sanāks, tad šī dziesma būs labāka nekā "Bad Romance".





54 11 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ja šis patiešām ir mūzikas klipa treileris...tad es vienkārši aptrakšu notā, jo cik var spriest pēc treilera, tas video (klips vai reklāma) tik tiešām būs EPISKS...tas būs episkākais video, ko esmu redzējusi.

Wow...es ceru, ka tās nav baumas...

8 0 atbildēt

Ej prom, ja par viņu neko nezini, tad ej skaties kaut ko citu (neviens Tevi neņēma aiz rokas).... šādi komentāri nav vajadzīgi.

2 0 atbildēt

OMG! gribetu redzet dziesmas vidio ar so klipu bet si ir tikai Smazr reklama laikam emotion

Remember Put Your Paws Up emotion

1 0 atbildēt