local-stats-pixel fb-conv-api

Lady Gaga Evolūcija (2005-2012)223

1401 37

RAKSTS PAPILDINĀTS VĒLREIZ (2012. gada 30. decembrī)

Pieņemu, jūs teiksiet, ka šāds raksts jau ir bijis. Vismaz līdzīgs. Bet līdz šim šīs ''evolūcijas'' nozīmē vienkārši iemestu bilžu kaudzi. Taču es ziedoju aptuveni 90 minūtes no savas dzīves, lai atrastu Lady GaGas, tāteikt, evolūciju pa mēnešiem.

Šad un tad, īpaši sākumā, daži mēneši tiek izlaisti, taču tas ir tāpēc, ka nav pieejamas kvalitatīvas bildes no noteiktā laika posma, vai arī tajā mēnesī nav noticis nekas ievērības cienīgs, kam jāparādās kā kaut kam svarīgam.

Vēl es pieņemu, ka šis raksts tiks ļoti nīsts, jo Lady Gaga šajā lapā parādās ''pārāk bieži'' un viņai ir ļoti daudz anti-fanu. Taču es, kā Lady Gagas fans, saskatu obligāciju izveidot pienācīgu, vai vismaz viduvēji labu rakstu par viņas stila evolūciju.

« 1  2  3  4  5 »
1401 37 223 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 223

0/2000

vislabākā lieta - Eminema skatiens emotion

380 2 atbildēt

Viņa var nepatikt vai riebties, bet nav otra tāda sieviete, kura spētu tik daudz uzdrīkstēties un būt pilnīgi vienaldzīga pret citu domām par savu izskatu. Un tieši tāpēc viņa ir unikāla.

Ir patīkamāk skatīties uz šādu cilvēku, kurš visu laiku pārsteidz ar savu tēlu un izskatu, nekā uz vienādajām pop zvaigznītēm rozā mini svārkos un ar D izmēra silikona krūtīm.

196 11 atbildēt

19. bildē - es saprotu eminema sejas izteiksmi emotion

97 10 atbildēt

Personība,kuru vērts apbrīnot.

102 19 atbildēt

Mjā... Šito Eminems savā geto galā vēl nebija redzējis.

70 4 atbildēt
smg avatarssmg

Visu cieņu viņai , unikāla personība.

57 8 atbildēt

eminems nesaprot kas par hujņu emotion so am i

42 8 atbildēt

No kurienes viņa vispār uzradās? gribat teikt, ka tā pēkšņi var kļūt par pasaules slavenību? paļubom kāds to visu virza...

33 11 atbildēt

šis raksts būtu daudz baudāmāks, ja tu ne tikai samestu bildes pa mēnešiem, bet arī, piemēram, pierakstītu klāt, kā viņa populāra kļuva, vai arī pie katra mēneša- ko viņa ir sasniegusi, ieguvusi, izdevusi vai tml. Tas ir mans viedoklis.

Anyway, +.

20 0 atbildēt

Mūza

11 2 atbildēt

Izskatās, ka viņa izmēģina visu. 

8 0 atbildēt

Viens no labākajiem slavenību rakstiem, kādam esmu "uzkāpusi" pēdējā laikā...

Novēlu 1000+iņu!

AAa, un par Ladu Gaga - mans favorīttērps > 39!

8 2 atbildēt

Tik jauna un jau superzvaigzne!emotion

4 0 atbildēt

visu cieņu viņas līdzsvara izjūtai...

4 0 atbildēt

 enimens: wtf??

5 1 atbildēt

Sākumā vēl izskatās diezgan cilvēcīgi. Ap 2009. gadu aizkritis širmis. 

9 5 atbildēt

Jā, bildes interesantas, nemaz nešaubījos, ka tur būs arī gaļas tērps, bet viens mani mazliet pārsteidza. 

Lasot komentārus, man mazliet kaut kā dīvaini palika. Spoki ir liekuļi, vai arī viņiem ir personības dalīšanās? Tāpēc, ka es dažreiz lasu par to cik Gaga ir dīvaina, un pilnīgi riebjas skatīties uz viņu, bet šeit atkal cik viņa ir forša un drosmīga, un vēl nezin kāda. 

Tagad es redzu, ka visi sliktie komentāri ir mīnusos, bet nesaprotu, ko tik pēkšņi? Iepriekš nevienam nebija pretī, ka viņu visādi nomelno. 

Tas tā. 

5 1 atbildēt

32. bilde - kas ar seju? emotion

4 1 atbildēt

Ar Gagu ir līdzīgi kā ar Britniju: starp džekiem aprunājam un šausminamies, bet, ja būtu iespēja nocopēt, tad no laimes apčurātos.

4 1 atbildēt

Viņa ir lieliska un ģeniāla, godīgi sakot pilnīgi vienalga, ko kāds medijs rakstīs vai dzeltenā prese izgudros. ĢENIĀLA un UNIKĀLA māksliniece!

7 4 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »