local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš smejas tagad?8

42 13

Ceru jums patiksemotion!emotion

Viena no viņas visveiksmīgākajām dziesmām ir Mailijas izpildītā Party in the U.S.A., kas ieguva platīna statusu vairākās valstīs. Arī ar solokarjeru viņai sokas tikpat labi, bet ne par to ir stāsts. Šoreiz pastāstīsim par Džesijas stipro personību. emotion

emotion
Pārāk laba, lai dziedātu korī
Atšķirībā no savām vecākajām māsām Džesija nebija teicamniece. “Visi no manis gaidīja to pašu, ko no manām māsām. Labāk dodiet man kaut ko uzzīmēt, notēlot, uzrakstīt dziesmu! Tas man padodas, bet viss, kas saistīts ar kaut kādām summām, nekad nav bijis mans lauciņš.” Viņa arī stāsta, ka nekad savu inteliģenci nav balstījusi uz eksāmenu rezultātiem. Lai arī jau mazotnē Džesijai padevās dziedāšana, viņa tika izmesta no skolas kora, jo dziedāja pārāk skaļi. “Pieaugušie sāka īdēt, ka viņu bērni ir sarūgtināti, jo es dziedu pārāk labi. Man bija tikai 11 gadu. Spējat iedomāties? Mana sirds bija salauzta.” Bet vai tu, Džesij, toreiz varēji iedomāties, ka reiz būsi slavena dziedātāja?

No citas planētas
Džesija kopš 11 gadu vecuma cieš no neregulāras sirdsdarbības, protams, tas ir briesmīgi, bet vēl briesmīgāk, ja no sirdszālēm ir tādas blakus parādības kā ādas krāsas izmaiņas. No medikamentiem dziedātājas āda kļuva zaļgana. Skolā var būt grūti jau tad, kad tev ir problēmas ar lieko svaru vai uz sejas ir pārāk daudz pumpu, bet mēs pat nevaram iedomāties, kā ir, ja tava seja maina krāsu. “Tagad tas varbūt pat ir smieklīgi, taču toreiz tas bija šausminoši. Skolasbiedri mani bija iesaukuši par citplanētieti un apmētāja ar akmeņiem.” Nabaga Džesija! Taču tas vēl nav viss, jo zobu dēļ viņai bija vēl viena iesauka – Blīkšķu Bannijs. Visticamāk, visi, kas apcēla Kornišu bērnībā, tagad viņu noteikti apskauž. Tieši šo notikumu dēļ dziedātājas albumā Who You Are atrodama dziesma Who’s Laughing Now. Tagad Džesija nekautrējas izteikt savu viedokli, ja viņai šķiet, ka kaut kas ir netaisni. Viņa labprāt aizstāv arī citas jaunās zvaigznes, piemēram, Šēru Loidu (18), kurai arī bijis jāsaskaras ar bargu cilvēku kritiku. Viņa Šērai tvītoja: “Es tikai gribēju sasveicināties un pateikt, ka manī nav tādu emociju, kādas ir citiem cilvēkiem pret tevi.” Atbalsts vienmēr ir bijis svarīgs, tāpēc prieks, ka Džesija to neliedz arī citiem.

Draudi
Slavai, protams, ir arī ēnas puses, ko Džesija izbaudījusi arī uz savas ādas, saņemot dažādus draudus. “Cilvēki ir teikuši, ka grib nogalināt mani un manu ģimeni, kā arī vēlējušies, lai es dabūtu HIV vīrusu un kakla vēzi reizē.” Dažs labs pat izdomājis, ka viņa ir sātana pielūdzēja. Diezgan baisi, bet, par laimi, māksliniece neņem galvā negācijas un neļauj tām stāties sev ceļā. “Manuprāt, pasaule kļuvusi apsēsta ar naidu. Bet cilvēkiem, kas vēlas izplatīt sliktu enerģiju, nav vietas manā galvā.” Džesija atklāj, ka ir satikusi daudz cilvēku, kas smaida sejā, bet pēc tam iedur dunci mugurā, par ko ir arī vairākas dziesmas viņas albumā. “Jūs nevarat klausīties manu disku un domāt, ka kāds cits to man uzrakstījis. Tas ir atklāts un neviltots.” Par to mēs nešaubāmies, ja reiz uzkrāta šāda dzīves pieredze.

Kļūda tetovējumā. Tipiski!
Džesija sabiedrībai līdz šim atklājusi četrus savus tetovējumus. Viens no tiem ir cilvēciņš, kas atrodas uz dziedātājas kājas, otrs – uzraksts Stand Up! uz labās rokas, trešais – basa atslēga sirds veidolā aiz auss un ceturtais – uzraksts uz kakla, kas īsti nav izdevies tāds, kā plānots. Džesija vēlējās ietetovēt teikumu Don't lose who you are, in the blur of the stars, kura galvenā doma ir nepazaudēt sevi zvaigžņu miglā, taču gadījās kāds misēklis. Lose vietā tetovētājs uzrakstīja loose, kas maina teikuma nozīmi. Nu tas ir šāds: neizpaud, kas tu esi. Šķiet, gramatika nav stiprā puse ne vienam, ne otram. Bet Džesija daudz nebēdā: “Tipiska es! Tetovējums nav perfekts, bet par to arī ir šis stāsts.”

Puiši un meitenes
Albumā dzirdama dziesma L.O.V.E., kas ir par vienīgo personu, ko Džesija kādreiz mīlējusi, tomēr nav ar to kopā. “Mēs joprojām esam ļoti tuvi, un tā nav pēdējā dziesma par šo cilvēku,” viņa sola. Džesija nekautrējās atklāt, ka ir biseksuāla, tāpēc nav zināms – skaņdarbs veltīts puisim vai meitenei. “Es esmu bijusi kopā gan ar puišiem, gan meitenēm. Domāju, ka galvenais ir cilvēka personība, nevis ģenitālijas.” Džesija domā, ka puišiem būt biseksuāliem ir grūtāk, turpretim biseksuālas meitenes džekiem patīk. “Nu un tad, ja tavs puisis ir biseksuāls! Tas ir tā, kā tas ir. Un tā ir ziņa, ko es vēlos sniegt caur savu albumu, – būt patiesam pret sevi.” Patlaban dziedātājai nav romantisku attiecību, turklāt viņa ir pārliecināta, ka cilvēki no viņas baidās. “Es vienmēr esmu bijusi tā meitene, no kuras visi mazliet baidās.” Varbūt cilvēki baidās no dziedātājas atraidījuma? Lai nu kā, viņa par to nebēdā un tagad koncentrējas uz mīlestību pret sevi.

Gatava palikt bez matiem
Džesija, kā jau daudzas slavenības, pievērsusies labdarībai. Jau iepriekš ziņojām, ka dziedātāja solījusi palīdzēt piesaistīt naudas līdzekļus cilvēkiem, kas guvuši lūzumu traumas. Mūziķei tas ienācis prātā pēc tam, kad viņa ģenerālmēģinājumā Londonā divās vietās salauza kāju. Nu viņas plānos ir vēl kāds projekts. Labdarības nolūkos Jessie J 2012. gadā grasās noskūt matus. Droši vien kāds turīgs un apsēsts fans tos iegādāsies par veselu bagātību. “Tie ir tikai mati, tie ataugs. Pat ja tas aizņems divus gadus, tas būs tā vērts, ja glābs dzīvības. Pat ja tā būs viena dzīvība, tas jau ir kaut kas.” Nez vai tā ir laba doma – kļūt par plikpauri. Bet ko tik neizdarīs cēla mērķa vārdā

42 13 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

kāpēc jāpārkopē masveidā raksti no Sīrupa? 

14 2 atbildēt

baigi labs un interesants rakstins,manuprat vinja ir patiesham talantigs cilveks,dievinu dziesmas price tag un nobodys perfectemotion

8 0 atbildēt

Just love emotion

3 0 atbildēt

un ka pie velna es varu zināt kas ir Džesija ? 

1 1 atbildēt