local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu koncerts Rīgas centrā19

68 7

Piektdien, 27.jūlijā, Rīgā 11.novembra krastmalā, starp Akmens un Vanšu tiltu, notiks festivāla «Jaunais vilnis» nakts diskotēka «MUZ TV»

Koncertā uztāsies Krievijas šovbiznesa zvaigznes. Slavenākās no tām ir Timati, Vera Brežņeva, Nyusha, Ani Lorak, Poļina Gagarina, Irina Dubcova, un citi mākslinieki.

Koncertu translēs Muz TV, RTR (Krievijas televīzija), LNT, TV5, Ukrainas Valsts televīzija. Tie lēsts, ka koncertu tiešraidē noskatīsies ap 60 miljonu skatītāju, kuri izdzirdēs arī Rīgas vārdu. (Tādu reklāmu Rīga nevar atļauties, jo, piemēram RTR - Krievijas kanālā 30 sekunžu reklāma maksā ap 30 000 Ls, bet Rīgu rādīs vairāk nekā stundu un pat ilgāk.

Kā Jūs uzskatāt, vai tas ir normāli, ka Latvijas galvaspilsētas sirdī skanēs krievu valoda. Vai tas nav kārtējais Putina plāns, kā rusificēt Latvijas iedzīvotājus? Vai tomēr šis koncerts ir patīkams pasākums ģimenēm?







68 7 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Kamēr JV organizētāji maksā naudu par pasākuma rīkošanu (atļaujas utt.), kamēr vietējam biznesam tā ir iespēja nopelnīt, kamēr cilvēkiem tas viss ir interesanti un viņi uz turieni nāk... a kāpēc nē?

Teiksim, ja tas būtu kkāds MTV pasākums vai tādā garā, kad Rīgā skanētu tikai angļu valoda, tad nedomāju, ka kāds vispār padomātu par latviešu valodas apdraudējumu... . 

21 0 atbildēt

nu,protams,ka tur var saskatīt politiku tajā visā, bet būsim reāli mums nav izdevīgi kašķēties ar Māti Krieviju,jo ja viņa gribētu viņa vienā naktī varētu visu Latviju no zemes virsas noslaucīt un vismaz Rīgai kāda naudiņa ienāks no krievu miljonāriem un miljardieriem!

19 3 atbildēt

Neko īpašu nesaskatu, viena no Jaunā viļņa šķautnēm. Tikai vājiem un nedrošiem cilvēkiem svešas mēles skaņa (savās mājās) var likt justies apdraudētiem un apspiestiem.

14 3 atbildēt

Vai tad šodien jau nav sestdiena?

7 0 atbildēt

Kapitālisma sabiedrībā, kurā jaunais dievs ir nauda, identitātes tiek iztirgotas. Tas arī viss.

3 1 atbildēt

nu nevajag jauk politiku ar kulturu... es biju balsot pret krievu valodu ka otro valodu lv... bet taja pasa laika klausos krievu muziku un skatos krievu filmas...jo man patik bet ari nevaru ciest krievu valodu latviesu saitos kur piedava krievu valodu ka otro , mes esam latvija kur ir latviesu valoda un starptautiska anglu... kape vajag krievu?... mes pasi padaudz tam sssr mantojumam atlaujam pa daudz izversties latvija bet ka kas ta blaujam ka vini vainigi...

1 0 atbildēt

Ja dzīvotu Rīgā noteikti ietu, bet diemz''el šis man paslīd garām!

1 1 atbildēt

Tie aprobežotie cilvēki, kas nezina, kas ir bizness, un ka tas nelielais pasākums krastmalā ļoti palīdzēs ekonomikai kopumā.... Kāda starpība kāda ir valoda. Čīkst tikai tie, kas citas valodas neprot, izglītoties nevēlas un uzvedas kā alu cilvēki! Nu ko varbūt tad Latgali uzreiz Krievijai atdodam, kam mums tādu Latvijas daļu, tāpat tur 90% ir krievvalodīgie!!! Tas nekas ka Latgale vēsturiski ir tāda pat Latvijas daļa kā Kurzeme, Zemgale, vai Vidzeme. Kā var čīkstēt, ka citu valstu mākslinieki brauc uz mūsu valsti un sniedz te savus koncertus. Kapēc tad nečīkstam par to ka bija Brajens Adamss, būs Stings un Lady Gaga. Aaaaa, tādas dusmas parāva pēc autora rakstītā: "Kā Jūs uzskatāt, vai tas ir normāli, ka Latvijas galvaspilsētas sirdī skanēs krievu valoda. Vai tas nav kārtējais Putina plāns, kā rusificēt Latvijas iedzīvotājus?". Un ko darīt ar to ka tie pašu Latvieši izbrauc uz ārzemēm un paši aizmirst savu latviešu valodu. Mācās angļu un citas un pelna naudu citām valstīm!!!

0 0 atbildēt

wow, man grūti pēc bildēm pateikt kas tiem krieviem par dzimumu. emotion

1 4 atbildēt

Tu varbūt pārāk dziļu domu šajā faktā saskati, bet, jā, man tas riebj līdz kaulu smadzenēm un cik tas ir atkarīgs no manis JV varētu tikt no zemes virsas noslaucīts

1 7 atbildēt