local-stats-pixel fb-conv-api

Keitija Perija3

110 3

Keitija Perija valkā parūkas un cepures, lai izvairītos no paparaci

27 gadus vecā dziedātāja, kura pagājušā gada decembrī pēc 14 mēnešu ilgas laulības izšķīrās no aktiera Rasela Brenda, cenšas izvairīties no preses fotogrāfiem, taču sev pievērsto uzmanību uzskata par dabisku slavenības statusa blakusparādību.
"Es to neprasīju, taču tās ir [slavas] sekas. Es ar to samierinos, kad strādāju, taču pārējā laikā viņi var iet ellē," sacīja Perija. "Es uzlieku parūku, kādu cepuri, vecmāmiņas adītu džemperi. Daru visu, ko vien varu, lai netiktu pamanīta."
"Man tas jādara, esot šajā vidē. Es zinu, kā nodalīt [darba un privāto dzīvi]. Jūs neredzat mani visur un vienmēr, bet gan tikai tad, kad strādāju," teica dziedātāja.
Hita "Part of Me" autore plāno atvaļinājumu šā gada beigās pēc 2010.gada albuma "Teenage Dream" pārizdošanas.
"Es došos uz Parīzi, Berlīni, Indiju, un pēc tam es būšu mājās un kādu laiku atpūtīšos," dziedātāja teica intervijā radiostacijai "BBC Radio 1".
Radošā pārtraukuma laikā Perija plāno pavadīt laiku ar draugiem. Viņas draugu loks palicis nemainīgs vairākus gadus, un dziedātāja atzīst, ka pret nesen iepazītiem cilvēkiem izturas piesardzīgi.
"Es nesadraudzējos ātri," viņa sacīja. "Man tādu draugu nav daudz. Esmu uzmanīga pareizo iemeslu dēļ, jo daudzi vēlas būt tavi draugi, it īpaši šobrīd. Taču vispirms viņiem tas jānopelna un jāatklāj sava patiesā daba."

-----------------------------------------------------------

Keitija Perija radījusi mākslīgo skropstu līniju

Mākslīgo skropstu līniju dziedātāja izstrādājusi sadarbībā ar zīmolu «Eylure». Ideja par šādu produktu Keitijai radusies koncertturnejas «California Dreams» laikā, kad pati ik vakarus sejas grimu papildināja ar krāšņu un izteiksmīgu mākslīgo skropstu rindu, kas piešķīra viņas tēlam vēl vairāk koķetuma un sievišķības.

«Visu turnejas laiku izmantoju «Eylure» skropstas, jo man tās ļoti patika,» norāda Perija. «Kad pienāca brīdis pašai izdot šādu produktu, es vēlējos, lai visām sievietēm būtu tikpat fantastiska pieredze ar manis piedāvātajām skropstām. «Eylure» bija vislabākā izvēle, ar ko varētu sadarboties, jo zīmolam ir sena vēsture un produktiem - lieliska kvalitāte.».

Uz jaunās skropstu līnijas reklāmas pasākumu Kalifornijā Keitija Perija ieradās ar īstu glanci, tērpusies zilā kleitiņā, pieskaņotās zilās platformas kurpēs un izgreznojusies ar zilām rotaslietām, bet koptēlu vēl vairāk paspilgtinājusi ar atbilstošas krāsas matiem. Uz pasākumu dziedātāju atvizināja zils limuzīns.



110 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

es nevarētu paciest to mēdiju uzmācību - nu nekādīgi! 

10 0 atbildēt

4. Jau uzmācas.

2 0 atbildēt

WTF? Viņai tikai 27 gadi? Es braucu pie viņas!emotion

2 0 atbildēt