local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc dziedātāja Kamilla Kabello vairs nav grupas «Fifth Harmony» sastāvā?2

24 3

Ka Kamillas Kabello un citu meiteņu grupas «Fifth Harmony» starpā parādījušās nesaskaņas, baumoja jau pirms pāris mēnešiem. Nu to apstiprināja pati Kabello, paziņojot, ka pamet grupu un nevēlas neko kopīgu ar pārējām dalībniecēm. Grupas biedrenēm šo informāciju nepaziņoja pati Kamilla, bet gan viņas pārstāvis.

Oficiālajā paziņojumā grupa faniem atklāj, ka pēc četru gadu ilgas kopīgu sapņu piepildīšanas, šovbiznesa pasaules iekarošanas, par aiziešanu Kamilla paziņojusi, izmantojot savu pārstāvi, ne personīgi satiekot grupas «Fifth Harmony» meitenes.

Meitenes un fani ir šokā par Kabello lēmumu, jo tikai dažas stundas pirms viņas pārstāvja paziņojuma par aiziešanu viņa kopā ar grupu uzstājās radio.

Reuters/Scanpix
Par spīti visam, atlikušās dalībnieces vēl bijušajai skatuves kolēģei veiksmi un jaunu virsotņu iekarošanu.

«Fifth Harmony» radošā komanda mierina fanus, ka, Kamillai aizejot no muzikālā sastāva, nekas nemainās, grupa turpina ierakstīt jaunas dziesmas un priecēt fanus ar mūziku, tikai nu četru dalībnieču sastāvā.

24 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Vēl jau tur bija arī tas, ka Fifth Harmony mēģināja visu ko, pat "grupas terapiju", uz kuru Kamila vienkārši neieradās... Un par to plašākai publikai paziņoja atlikušās meitenes, btw.

6 0 atbildēt

Ak šausmas! Kā, lai tagad dzīvo tālāk?

1 0 atbildēt