local-stats-pixel fb-conv-api

Kanje Vests par prezidentu? Vai tas ir iespējams?6

Sveiks spocēn!

Mūsdienās ir iespējams gandrīz viss! Netici? Tad paskaties ko izdrīja Donalds Tramps!

Tagad arī pats Kanje Vests vēlās kļūt par 2020. gada ASV prezidentu.

Realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas dzīvesbiedrs kāpa uz MTV apbalvošanas uz skatuves, lai teiktu salīdzinoši garu runu par savu karjeru, savu pagātni un to, ko viņš varētu darīt mākslas vārdā. Vests, kurš ir viens no visvairāk apbalvotajiem amerikāņu mūziķiem, savā 12 minūšu runā arī neslēpa, ka, lai nomierinātu nervus, pirms tam šo to esot uztinis un izsmēķējis. Savu uzstāšanos Vests beidza ar paziņojumu, ka 2020. gadā kandidēs uz ASV prezidenta amatu.

Arī šī MTV balvu ceremonija nepagāja bez godalgas Kanjem Vestam – viņš ieguva balvu kategorijā Labākais video ar sociālu zemtekstu par dziesmu One Man Can Change the World, kas ierakstīta kopā ar reperi Big Sean un dziedātāju Džonu Ledžendu.

Zināms arī kad Kanje ir ticies ar Donaldu Trampu un runājis par šo ideju!

Jautājums ir, vai tas ir iespējams kad viņš var kļūt par prezidentu? Atbilde: Jā, jo daudzi mēdijā strādājošie uzskata kad viņam ir lielākas iespējas, nekā to bija Trampam. Vēl jāpiemin kad viņa fanu bāze ir diezgan liela, piemēram soc. tīklā ''Facebook" Kanye ir gandrīz 10 milijoni like.

YouTube ziņu kanāls ''Complex News'' izveidoja video par viņa kanditatūru, kas parāda viņa uzrunu televīzijā pirmo reizi par šo ideju!

Paldies ka lasijāt un ja patika tad lūdzu like un pieseko man!

Paldies un lai jums forša diena!

66 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Runa ka vins tad bija sapipejies.

6 0 atbildēt

Tikai nauda vajadziga ka mes redzam...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

..reperi Big Sean un dziedātāju Džonu Ledžendu.    emotion  Lūdzu netulkojiet citu cilvēku vārdus... Džonu Ledžendu.. vienkārši raksti John Legend, un ja tu vēlies tiešām latviskot visus vārdus, tad raksti arī Kanje Rietums... pie joda lūdzu nedari to, jo tu vienkārši kropļo viņu vārdus un ir tiešām briesmīgi lasīt to kā tu centies tulkot cilvēku vārdus, vai arī pirms kopē no google tulkotāja pārlasi to tekstu.

Cilvēki netulkojat citu slavenību vārdus.

6 8 atbildēt
Kanje nebūtu slikts ASV prezidents!
1 4 atbildēt