local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar Dāvi Dudeli19

189 6

Daudzi intervēja populārus spoki.lv lietotājus.

Bet es izdomāju intervēt Dāvi Dudeli.

Tātad...

1.Cik ilgi Tu jau braukā ar BMX?
Kopš 2004. gada vispār, bet Flatland no 2006. gada.

2.No cik gadiem Tu sāki piedalīties Flatland sacensībās?
Pirmās sacensības bija 2007. gada vasarā TEP festivālā, kurā arī dabūju 1. vietu. Tas ļoti motivēja!

3.Kādi ir tavi hobiji bez Bmx?
Vēl man patīk ziemā ārdīties ar snovbordu, vēl arī lasīt grāmatas. Patīk ar draugiem pavadīt laiku, vai tieši pretēji vienam pastaigāties mežā. Jā, var teikt, daba ir mans vislielākais hobijs. Patīk viss veselīgais, svaigais un dabīgais!

4.Kādi ir tavi lielākie sasniegumi Flatland sacensībās?
Vislielākais prieks bija uzvarēt BMX Masters Flatland sacensībās AM klasē! Tās norisinās Vācijā, Ķelnē un ir lielākās sacensības Eiropā, manā klasē piedalījās 60 labi braucēji no visas pasaules, tā kā es vairākas dienas nevarēju atgūties no pozitīvajām emocijām!

5.Kādas ir bijušas tavas lielākās traumas braucot ar BMX?
Šķiet vissāpīgākais bija pirms nepilna gada, kad pamatīgi nokritu un sastiepu rokai saites, kādu nedēļu praktiski nevarēju lietot roku. Tā savādāk nekas liels nav noticis, un es domāju, ka tas ir pateicoties tam, ka vienmēr pirms treniņiem izstaipos, iesildos ar vienkāršiem trikiem, un, protams, arī ikdienas uzturam ir sava nozīme.

6.Cik lielu darbu prasīja tas lai iemācītos tādus BMX trikus?
Ieguldījums ir liels, kaut gan šis "darbs" jāuztver pozitīvi. Tas nav viegli, tomēr saglabājot smaidu sejā visu var paveikt ar aizrautību un bez apjukuma.

7.Cik daudz laika Tu velti treniņiem?
Atkarīgs no laika apstākļiem un pienākumiem/plāniem. Vasarā vidēji 4 stundas dienā, bet, jo tuvāk ziemai, jo daudz mazāk. Vairāk skaitu stundas nedēļā, tā kā trenēties 35 stundas nedēļā ir ļoti labi! Šobrīd braukāju labi ja 5 stundas 2 nedēļās.

8.Varbūt vari pastāstīt par kādu kuriozu kas ir bijis kādās sacensībās.
Spilgtākais, ko atceros bija no pagājušā gada sacensībām tepat Rīgā. Sacensības jau norisinājās, es tieši izbraucu un sāku taisīt triku, un, man pēkšņi kabatā zvana telefons. Es nolecu no riteņa un atbildēju uz zvanu, parunājos nedaudz un turpināju sacensības. ;D

9.Kur tu parasti trenējies kad ir ziema?
Parasti trenējos vienā pazemes stāvvietā Rīgā, kuras atrašanās vietu nenosaukšu. Tur ir silts, labs segums, vietas vienīgi pamaz. Varu droši braukāties tur no 18 - 23 vakarā, apsargi mani jau pazīst, tā kā vieta ir ļoti laba, vienīgi ceļā jāpavada 40 minūtes.

10. Ko tu ieteiktu visiem tiem kas mācās dažādus BMX trikus iesācējiem utt...

Visiem tiem, kas nodarbojas ar BMX, lai arī kāda frīstaila disciplīna tā būtu, lai arī kādā līmenī, novēlu jums izturību, mērķtiecību un saglabāt pozitīvu attieksmi. Vienkārši priecājieties par to, ko jūs darat!
Iesācējiem gribu pateikt, ka nav vērts aizrauties ar dārgām, jaunām riteņa detaļām, visu izšķir tikai paša vēlme mācīties, tāpēc labāk vairāk dariet to, ko mīlat, nevis strādājiet jaunām detaļām.
Tiekties pēc sasniegumiem sacensībās ir interesanti, bet es personīgi tam tiku pāri. Es kādreiz salīdzināju sevi ar citiem, veiksmīgākiem braucējiem, tāpēc pārāk cīnījos ar to, bet es sasniedzu to, ko vēlējos, un tagad es vienkārši atpūšos. Es daru visu no sirds, un, ja kāds piebiedrojas, man ir patiess prieks. Lai jums viss izdodas!

11.Varbūt ir vēl kaut kas ko vēlies pastāstīt?

Gribēju piebilst, ka, ja vēlies redzēt kādu BMX Flatland šoviņu savā skolā, ballītē, pasākumā, prezentācijā vai pat dzimšanas dienā, tad droši saki. Cilvēkiem noteikti tas patiks, jo daudzi vēl nezin, kas ir Flatland un arī triki nebeidz pārsteigt arī riteņ-lietpratējus!
Vienkārši ieskaties manā blogā:
http://duelis.wordpress.com/ Tur vari noskatīties visus labākos video un bildes, un, ja vēlies redzēt dzīvē, iemet aci kontaktos un padod man kādu ziņu!

189 6 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Lai Dāvim viss izdodas! Šķiet, aizsāksies te jauna interviju ēra...

22 0 atbildēt

intresanti, ļoti labs raksts!

16 1 atbildēt

Ļoti, ļoti labs raksts, es pat nebaidos teikt, ka tas ir pēdējo nedēļu labākais raksts emotion

9 2 atbildēt
   

Sāksim jau ar to ka tev pareizraxtība klibo, jo cilvēku vārdi un uzvārdi ir jāraksta ar lielo burtu :D

 

Bildēs var redzēt kas viņš ir !

6 0 atbildēt

Mhm viņš bija mūsu skolā uz sporta dienu rādit trikus!emotion

2 0 atbildēt

Superīgi vnk vinam triki!!!emotion

2 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

ha ha ak jēziņ..

 

kad bijām sīkākas ar māsīcu.. mācījāmies turpat kur dāvis.. tad rakstijām kkādas vēstules viņam lol

1 0 atbildēt

zinu viņu.

1 0 atbildēt

Eh, es arī tā gribētu mācēt.  +

1 0 atbildēt

Daavis ir malacis! Prieks, ka cilveeks straadaa un tiecaas uz saviem meerkjiem, nevis chiikst!

Intervija laba!

1 0 atbildēt

cik viņam gadi?

1 0 atbildēt

oho Dāvis... :D

1 0 atbildēt

nezinu es kas tas tads par davi,nafig vins tiek intervets?nemaz netaisos lasit :d.bet + es ieliksu par ieguldito darbu.(noverteju vizuali uz aci,neiedzilinoties teksta)

2 3 atbildēt