local-stats-pixel fb-conv-api

«Instagram» profils, kurā publicē tikai slavenību seju tuvplānus2

44 0

«Ja tu negribi redzēt patiesību, tad pamet šo lapu» - tāds ir šīs «Instagram» lapas apraksts, kas sveicina katru tās skatītāju.

Profils, kuram seko vairāk nekā 1,3 miljoni cilvēku, regulāri publicē bildes, kurās redzamas slavenību sejas tuvplānā. Tā, lai būtu redzamas visas nepilnības - arī tas, kuras ir paslēptas zem kārtīgas kosmētikas kārtas.

Kāpēc tā dara un kā kaut kas tāds var iegūt tik daudz sekotāju? Atbilde uz to ir pavisam vienkārša - daudzi cilvēki domā, ka slaveni cilvēki ir ideāli visos aspektos, bet patiesībā tā nav. No tāluma visi izskatās labi, bet tikai tad, kad tu pieej cilvēkam pavisam tuvu, tu vari ieraudzīt viņa patieso «seju». Apskati 20 no 7761 pieejamajām fotogrāfijām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
44 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Eminemam gan daudz tonālā!

6 0 atbildēt

Tas tikai acīmredzami parāda, ka slavenības ir tikai cilvēki. Šķībi zobi, krunciņas, pumpiņas, melnie punkti, ataugušas uzacis, matiņi pie lūpām utt. Ziniet, pilnīgi silti ap sirdi paliek, jo viena daļa ar visu tonālā kārtu izskatās traģiski, kamēr daļa parasto mirstīgo tādā vecumā izskatās krietni labāk pat bez kosmētikas. 

6 0 atbildēt