local-stats-pixel fb-conv-api

Ians Džozefs Somerhalders / Deimons5

70 0

Attēlu galerija ar Elenu & Deimonu :

http://www.spoki.lv/foto-izlases/ElenaDeimon/455657">http://www.spoki.lv/foto-izlases/ElenaDeimon/455657

Ians Džozefs Somerhalders dzimis 1978. gada 8. decembrī, Kovingtonā, Luiziānas štatā, ASV.

Aktiera garums ir 1,77 m.

Iana māte Edna ir masāžas terapiste, bet tēvs Roberts Somerhalders - celtniecības darbu uzņēmējs. Iana senčos ir gan francūži un angļi no tēva puses, gan īri un Amerikas indiāņi koktavi no mātes puses. Interesanti, ka uzvārds "Somerhalders" nācis no Iana audžuvecvectēva. Iana bioloģiskais vecvectēvs bija turīgs angļu zemes īpašnieks Hulls, kurš samaksāja strādniekam ieceļotājam, lai tas apprecētu viņa mīļāko, kas bija stāvoklī, un dotu bērnam uzvārdu, kas bija Somerhalders.

Bērnībā Ians daudz nodarbojās ar peldēšanu, makšķerēšanu, laivu izbraucieniem un zirgu treniņiem, kā arī piedalījās skolas teātra pulciņā un uzstājās ar vietējo teātra grupu.

Iana vecāki izšķīrās, kad viņam bija 13 gadu, un viņš palika kopā ar māti, kas audzināja viņu, izmantojot Austrumu medicīnu un dabiskus produktus.

Ar mātes atbalstu 10 gadu vecumā Ians sāka savu modeļa karjeru. Viņš strādāja Ņujorkā, Parīzē, Milānā un Londonā. Viņš ir bijis Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace un Guess? reklāmas seja.

17 gadu vecumā Ians sāka mācīties aktiermākslu Ņujorkā un 19 gadu vecumā jau bija pilnībā aizrāvies ar to, strādājot ar pirmklasīgo aktiermākslas pasniedzēju Viljamu Esperu. Iana liktenis izšķīrās, kad viņš filmējās masu skatos kluba ainā mākslas filmā Black & White (1999). Talantu menedžeris, apmeklējot savu klientu filmēšanas laukumā, ievēroja Ianu starp 400 cilvēkiem, kas bija iesaistīti pūļa ainā, un nekavējoties piekrita pārstāvēt viņu.
Iana pirmā lielā loma bija filmā The Rules of Attraction (2002). Ians labi zināms arī Latvijas skatītājiem ar Būna Kārlaila lomu seriālā Lost, taču viņš filmējies arī dažādos citos TV projektos, piemēram, Young Americans, CSI: Crime Scene Investigation, Law & Order: Special Victims Unit, CSI: Miami, Smallville, Tell Me You Love Me u.c. Ians ir arī īsfilmas Recess producents.
Pēdējās mākslas filmas ar Iana piedalīšanos ir asa sižeta trilerī The Tournament (2009) un komēdija How to Make Love to a Woman (2010), viņš ir pieteikts aktieru sastāvā mistikas un fantāzijas trillerim Cradlewood, kuras pirmizrāde plānota 2012. gadā. Pilnu Iana filmogrāfiju iespējams apskatīt šeit.
Šobrīd Ians turpina filmēties The Vampire Diaries, kur viņš atveido vienu no galvenajiem varoņiem Deimonu Salvatori, otrās sezonas sērijās.

Ians ir zināms ne tikai kā aktieris, bet arī kā aizrautīgs vides aktīvists un dzīvnieku aizstāvis. Viņš ir nodibinājis arī savu fondu "IS Foundation", kas tika izveidots kā Iana dzimšanas dienas vēlēšanās 2010. gada nogalē. Kā viņš pats raksta fonda mājaslapā "Because of my heart-centered commitment, this year, my one and ONLY birthday wish is to help our planet and our furry friends.".

Iana Somerhaldera fanu lapa http://ian-somerhalder.com.

70 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ak mans Dievs tāds sexulja!!!!!emotion

5 1 atbildēt

a man gan šis aktieris visai :D

2 1 atbildēt

Man šis aktieris tā - nevisai!

2 12 atbildēt