local-stats-pixel fb-conv-api

Heidijas Klūmas šī gada Halovīna kostīms ir no citas pasaules3

41 2

Halovīni var nebūt tavi gada gaidītākie svētki, bet tie noteikti ir vācu modeles Heidijas Klūmas mīļākie svētki, jo viņai burtiski pieder Halovīna karalienes tituls. Katru gadu viņa rīko milzīgu Halovīnu ballīti, kurā visi viesi ierodas ekstravagantos tērpos, mēģinot pārspēt viens otru, bet nevienam, es atkārtoju, nevienam šo padsmit gadu laikā nav izdevies pārspēt pašu Heidiju Klūmu.

Katru gadu viņa kopā ar savu radošo komandu izdomā, kas viņa vēlas būt Halovīnos. Tad viņas komanda vairākus mēnešus cītīgi strādā, lai izveidotu vēlamo kostīmu. Pēdējo gadu laikā modele ir iecienījusi izmantot dažādas protēzes, kas palīdz vieglāk modificēt viņas ķermeni, lai izskatītos pēc vēlamā tēla.

Šis gads bija ļoti īpašs, jo viņa ne tikai ļāva saviem sekotājiem sekot līdzi pārvērtībām savā «Instagram» profilā, bet arī to varēja reāllaikā vērot garāmgājēji uz ielas.

Apskati foto un video no viņas pārvērtībām.

 

 

Vai tev būtu bail satikt šādu briesmoni uz ielas?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
41 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

lol, kas tik viņa nav bijusi 😃

7 0 atbildēt

nipeļi vislabākie

3 0 atbildēt

Jēga???? Cik saprotu šis pasākums ir, lai pats izdomātu un veidotu savu kostīmu, nevis Tev brigāde vergu uzveido kostīmu, kur vienīgais, kas Tev jādara, jābūt tur, kad jāvelk mugurā. nesaprotu, kapēc tās klūmas izdarības propogandē ziņās - ne viņa izdomāja, nedz veidoja to kostīmu, tad kāda pi*pja pēc  par šito šmaru javeido raksti???

2 0 atbildēt