local-stats-pixel fb-conv-api

Eric Szmanda4

8 7

Luk vel viens no CIS seriala varoniem!!!!!

Eric Szmanda kā Greg Sanders

Ēriks Kyle Szmanda dzimis 24 jūlijā, Wisconsin 1975 Milvoki,, bet radās Mukwonago ar saviem diviem brāļiem un māsām, Rob un Brett. Kamēr viņš bija students pie Carroll koledža Wisconsin, viņš izkrāvuši loma Lysander ar ražošanas Šekspīra Sapnis vasaras naktī.

Pēc koledžas, Szmanda pārcēlies uz Losandželosu, un galu galā parādījās maza ekrāna kā Jēkabs svaigo televīzijas pielāgošanu Net un Mark drāma sērija, nodaļa . Viņa papildus televīzijas kredītus arī Zoe, Duncan, Jack & Jane , Ak Baby , Dodge City , FreakyLinks un Three Sisters . 2000, viņš sāka attēlošanas atkārtojas rakstura televīzijas sērijas, CSI: Crime Scene Investigation . In 2004 intervijā Szmanda pauda prieku iegūt castGreg Sanderspar CSI, sakot, "es nevarētu prasīt labāku atspērienu. Nebija manā prātā šaubas, līdz brīdim, kad viņi man piedāvāja lomu, ka izrāde bija būs milzīgas. Tas bija jau to dara patiešām labi, un es biju patiesi laimīgs, lai saņemtu, kad es to darīju. Tas ir arī lielisks mācību vidi. "Kopš tā laika viņa raksturs ir kļuvis par neatņemamu sastāvdaļu parādīt un ir sākusi regulāri ierasties.

Viņa interesi par mūziku ir veicinājusi arī Szamnda izpētīt citās izklaides nozares. Viņš strādāja par mūzikas konsultants 2001 filmu Dzīve kā māja , drāma, kas atzīmēti ar zvaigznīti Kevin Kline, Kristin Scott Thomas, un Hayden Christensen. Ražošanas uzņēmums, Doop, ir arī viens no Szmanda personīgo uzņēmumiem, un tie kalpo kā satikšanās punkts mūzikas un darbojas. Viņš ir liels ventilators no Marilyn Manson, kas arī notiek, ir viens no viņa labu draugu.

Lai gan viņš ir guvis daudz viņa pašreizējā popularitāte no viņa sniegumu uz maza ekrāna, Szmanda arī parādījās vairāki lielā ekrāna darbiem, piemēram, 100 Meitenes , noteikumi Atrakcija , Big Time , True Vinylun Little Atēnās .

Orginaltuklojums seit - http://www.buddytv.com/articles/csi/profile/eric-szmanda.aspx

atvainojos par Latvisko tulkojumu!!!!

8 7 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

vāks!!! lohs esi?!? kāpēc admini vispār šitādu buļļa kaksi atļāva citiem apskatīt??? noteikti lieku mīnusu...

1 0 atbildēt

Fuck you and fuck google translator

0 0 atbildēt

Ielieku plusu, jo sasmējos par google tulkotāja tulkojumiem.

0 0 atbildēt

ja jums kkas nepatik tad kapec uzreiz ir janem un jakomente ar negativiem komentiem!!!piedotiet bet visus skukos CIS aktierus ari nevar likti kkados 10 un vairak rakstos uzreiz cels pretenzijas!!!ja nepatik tulkojums ir uzradita adrese kur ir orginalvaloda raksts!!!

0 1 atbildēt