local-stats-pixel fb-conv-api

Enrique Iglesias jūtas nevērtīgs gultā ar mazu dzimumloc9

40 11

Enrique Iglesias jūtas nevērtīgs gultā ar mazu dzimumlocekli

Anna Kournikova ir šokēta par sava mīļā atklāsmi. Piedzēries dziedātājs atklāja ka seks ar Kournikovu ilgst tikai 8 minūtes.

Sīkāka informācija par savu seksuālo dzīvi pastāstījis saviem faniem Enrique Iglesias koncertā Melbournā. Mākslinieks ir pēkšņi kļuvis atklāts par seksu, un atzina, ka viņam ir mazs dzimumloceklis.

Pirms izrādes Iglesias aicināja uz skatuves, dažus puišus no auditorijas un sāka apjautāt viņus par to, kā viņi zaudēja savu nevainību. Tad puiši uzprasīja dziedātājam kā viņam iet ar "šo" un tad dziedātāju "panesa"

- Jūs esat cilvēki, tuvu man, tāpēc es gribu to tagad un dalīties ar jums visvairāk intīmā. Man ir pastāvīgas problēmas seksā. Es zaudēju nevainību ļoti vēlā vecumā- 25 gadu vecumā, un tas negatīvi ietekmēja mani. Draugi tik pasūtīja prostitūtes, tomēr es sevi sajtu neērti. Tagad, kā rezultātā es nevaru pilnībā atpūsties un tiešām izbaudīt seksu - teica mākslinieks.

40 11 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Enrike tagad drošvien sēž mājā galvu saķēris, un viņa preses sekretāri iz-zmisīgi štuko, kā šo lažu labot :D

10 0 atbildēt

cause tonight i`m fuc+ing you... yeah right :D:D:D

9 0 atbildēt

 

brr, kā nepatīk ja no mango kopē. <.<

2 0 atbildēt

kas to būtu domājis...emotion

2 0 atbildēt

manuprāt viņš ir simpātisks.:D

2 0 atbildēt

..

0 0 atbildēt

neticuu...nekada gadijuma i neticheeshu....tads k enrike nevainibu blin jau moz kados 13-14 zaudeja ta tochna...un skatoties vispar no logikas puses kursh virietis plaatitos par to ka vinjam mazs loceklis...pff

3 3 atbildēt