local-stats-pixel fb-conv-api

Džūlija Vanga20

183 4
183 4 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
Man viņa šķiet neparasti skaista. Skatījos arī Ekstrasensu cīņu 14.sezonu, galvenokārt, lai redzētu viņu. (nesaku, ka ticu šim raidījumam, bet reizēm gribētos ticēt) Interesanta un spēcīga personība viņa šķita.
29 0 atbildēt
Verot vaļā "rakstu" biju gaidījusi ka būs kāds info, fakti, u.tml., nevis kaut kāda čupiņa bildīšu... vilšanās. P.S. Lai gan visu laiku par to šaubījos, jo domāju, ka eksistē cilvēki ar spējām ārpus ierastā saprāta, viņa ir tas Ekstrasensu cīņu personāžs, kas man ir devis ticību tam, ka tas viss šovs ir pilnīgs teātris.
25 1 atbildēt

Džūlija Vanga. dzimusi 1982. gada 29. oktobrī. bērnībā dzīvoja ar māti un pārsteidza cilvēkus ar savām spējām. sliktas attiecības ar tēvu. dzīvo Rīgā dzīvoklī, patīk Rīgas enerģētika. taisa savas īpatnējas smaržas ar savdabīgiem aromātiem. beigusi aktierskolu krievijā. fotomodele, aktrise, dziedātāja, ekstrasense, haosa gars. tikusies ar krievu slavenībām, partneris - kā viņa apgalvo, bezdibenis. uzvarējusi 15. ekstrasensu cīņās. var ielūkoties cilvēku dzīvēs. mainijusi savu vārdu un uzvārdu. atceras visas savas iepriekšējās dzīves. internetā var nopirkt viņas taisītas lelles dažādiem dzīves mērķiem. cilvēki ir vai tu ļoti skeptiski pret viņu, vai piekritoši, dēļ pārāk neticamās darbības.

ceru ka tas ko līdzēja, īsti nevaru atcerēties visu, ā viņai ir sfinksas kaķis, un neliels draugu loks kuriem viņa paredz dzīves notikumus, un parāda kur noparkot mašīnu, pirms vēl vieta atbrvojas. 

15 0 atbildēt

Brīnums, ka par viņu pirms 15. sezonas, neviens neko nebija dzirdējis, ja reiz viņa tik laba ekstrasense. Parasti Latvijā tādas lietas nepaliek noslēpumā.

12 0 atbildēt
Hot*
4 0 atbildēt

forša.

4 0 atbildēt
Pfff...weak story bruh..cereju ka bus fakti bet neeeee...nu tad - :/
3 0 atbildēt

Varēji kādu aprakstu pielikt, kas viņa ir, kāda viņa ir. 

Bet tā + 

2 0 atbildēt
Es noskatijos 15 sezonu. Loti specigs cilveks.
2 0 atbildēt

baigā čiepa čiepiņa emotion

0 0 atbildēt

aukstums dvesh no katras miligraamma vinjas bildes...brrr....

0 0 atbildēt

Kādreiz riktīgi fanoju par ekstrasencu cīņām, esmu redzējusi visas sezonas... Līdz brīdim kad netā noskatījos vienu video.. Tur itkā bija vairāki ekstrīši savākušies(pasākums kaut kāds) arī ekstrīšu uzvarētāji tur bija. Un raidījuma vadītāja viņus gāja intervēt un jautāja visiem no kurienes viņa dabūjusi gredzenu kas viņai pirkstā. (to viņai bija draudzene uzdāvinājusi) UN NEVIENS PILNĪGI NEVIENS VIŅAI NEVARĒJA NEKO ATBILDĒT. emotion VISI TUR KKO ATTAISNOJĀS. emotion un pārsvarā visi kas tur piedalās pēc tam nepieņem cilvēkus. Bet loģiski, ka neņem, viss viens liels teātris..... 

1 1 atbildēt

Kārtējā konchita.emotion

0 1 atbildēt