local-stats-pixel fb-conv-api

Džons Travolta parāda sabiedrībā Bērnu0

28 0

Sveiki Spociņi!

Holivudas aktieru pāris Džons Travolta un Kellija Prestona aizvadītajās brīvdienās nofotografēti, iepērkoties kāda Beverlihilsas supermārketa firmas veikalā Forever 21, un šī bijusi pirmā reize, kad amerikāņu paparaci publiskā vietā izdevies iemūžināt arī šī pāra piecus mēnešus veco dēlēnu Bendžaminu.

Kad Travoltu ar bērnu pamanīja fotogrāfi, slavenais aktieris vairs necentās no viņiem vairīties, kā arī ļāvās fotografēties kopā ar dažām savām fanēm.

Travolta un Prestona apprecējās pirms 20 gadiem, taču aktieri nenoliedz, ka viņu laulību lielā mērā kopā saturējušas regulāras vizītes pie ģimenes psihoterapeita. Bendžamins, kurš Prestonai piedzima 48 gadu vecumā, ir laulātā pāra trešais bērns - ģimenē aug 11 gadus vecā meitiņa Ella Blū, savukārt dēls Džets pirms diviem gadiem nomira no epilepsijas lēkmes. Viņš bija tikai 16 gadus vecs.

Šobrīd abi aktieri ir paņēmuši radošu atvaļinājumu, un šogad uz kinoekrāniem neiznāks neviena filma ar viņu piedalīšanos. Savukārt nākamgad uz ekrāniem gaidāms Olivera Stouna trilleris Savages (Mežoņi), kurā Travolta filmējies kopā ar Benicio Del Toro, Bleiku Laivliju, Salmu Haijeku un jau trešo reizi ar Umu Turmenu.

28 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000