local-stats-pixel fb-conv-api

Candy šis ir bijis pēdējais konkurss!7

46 9

Populārā pašmāju dziedātāja LieneCandy jeb Liene Greifāne (attēlā), kura jūlija izskaņā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2011 ieguva astoto vietu, devusi publisku solījumu nekad vairs nepiedalīties muzikālos konkursos.

Atskatoties uz Jaunajā vilnī paveikto, intervijā telekanāla PRO100 raidījumamВопрос с пристрастием dziedātāja neslēpa, ka viņa šajā konkursā ir izdarījusi visu labāko, tomēr stresa radītās problēmas ar balsi darījušas savu.

"Galvenais nav vieta, bet tas, ka es tur biju - es varēju izdarīt daudz labāk, bet stresa un spiediena dēļ man tas neizdevās. Ja vajadzētu šodien dziedāt, es nodziedātu labāk," atzinusi LieneCandy, kura gan sirdsapziņas pārmetumos nemokās un kā zaudētāja nejūtas.

Divas Jūrmalā pavadītās nedēļas bijušas ļoti smagas gan fiziski, gan emocionāli, un papildus slodzi devusi arī lielā atbildība savas valsts priekšā, bet nākotnē viņa nolēmusi šāda veida konkursos vairs nepiedalīties.

"Varu iepriecināt visus savus kolēģus ar to, ka es vairs negrasos piedalītiesEirovīzijā, kā arī nevienā citā konkursā. Domāju, ka daudzi par to priecāsies.Jaunais vilnis man ir pēdējais konkurss. Manā dzīvē to ir bijis jau pārāk daudz, un visam ir savas robežas - nevar visu mūžu pavadīt konkursos. Es to vairāk nevēlos," intervijā telekanālam PRO100 paziņojusi dziedātāja.

Viņa uzsvērusi, ka šim lēmumam neesot nekāda sakara ar Jauno vilni un tur iegūto astoto vietu - dziedātāja Jūrmalā notiekošajā jauno izpildītāju konkursā nav vīlusies, bet viņas lēmumu noteikuši daudz racionālāki iemesli.

LieneCandy skaidrojusi, ka dalība dažādos konkursos aizņemot pārlieku daudz laika un tā vietā dziedātāja labāk izvēlētos lielāku uzmanību veltīt savai karjerai - dalība konkursos prasa lielu enerģiju, bet nekad nav zināms, kādu rezultātu mākslinieks no tā gūs.

"Vajag kaut kā vairāk domāt par savu solo karjeru un tās veidošanu arī ārzemēs. Es nebūšu no tiem cilvēkiem, kuri kā Lauris Reiniks desmit gadus lauzīsies uzEirovīziju. Es vienu reizi tur piedalījos Pirates of the Sea sastāvā - lai gan toreiz es nedziedāju, es jau visu tur redzēju," skaidroja Candy.

Tiesa gan, dziedātāja šķiet aizmirsusi, ka pēc 2008. gadā Belgradā notikušāsEirovīzijas, kurā viņa piedalījās kopā ar Pirātiem, arī visos trīs nākamajos gados viņa cīnījās Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

2009. gadā viņa Eirovīzijas nacionālajā atlasē startēja projekta Policistas ietvaros kopā ar dziedātājām Ellu un Anmary, gadu vēlāk viņa konkursā mēģināja piedalīties ar Ainara Virgas dziesmu I'm Ready, bet neiekļuva pat desmitniekā, un arī šogad ar dziesmu Love Is Like an Aeroplane viņa ne pirmajā atlases kārtā, ne izaicinājumā kārtā neguva pietiekamu skatītāju un žūrijas atbalstu, lai ierindotos starp fināla kompozīcijām.

Jau pirms dalības Jaunajā vilnī LieneCandy lielījās, ka šis konkurss ir viņas atvadas no Latvijas, jo savu nākotni dziedātāja saista ar ASV, kur viņa noslēgusi veiksmīgu sadarbības līgumu ar kādu zināmu producenti un jau augusta beigās viņa šo valsti pametīs.

"22. augustā es dodos atpakaļ uz Ameriku, un man vēl ir daudz jāpiestrādā pie sava pirmā singla un jānodarbojas ar klipa filmēšanu. Visu savu enerģiju es vēlos tērēt tam," atzinusi LieneCandy.



46 9 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

tas jau sen bija zinams, vina to pateica jau pirms Jauna Vilna

7 0 atbildēt

 

labs+

3 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

meitene centās. protams citus viņai nebij iespējams pārspēt... bij par viņu sliktāki gan labāki... tapēc nebrīnos kA palika pa vidu... varbūt tā arī vajadzēja. bet tā meiteņu grupa no krievijas nebija pelnijusi 3.vietu bet gan pēdējo :D

0 0 atbildēt

-candy varēja dabūt augstāku vietu

- uzbeku dvīnes pēdējo ar savām briesmīgajām balsīm

- parasti man nepatīk vilnī krievu izpildīāji, bet šoreiz patika grizlī

-NAOMI zemāku vietu

- amerikānis kkur 2. ōr 3.

-aziātu meitenes ar spēcīgajām balsīm ,īsti nezinu no kurienes viņas ir, taču lkm sauca A-lau vai kkas tāds, augstāk

apmēram tā es to gribētu.

0 0 atbildēt

Meitenei balss laba, bet man jau liekas, ka iegāza pēdējā dziesma. Un tā pamatīgi. 

0 0 atbildēt

Patīkami dzirdēt latviešu izpildītāju, kura/s angļu valoda negriež ausīs!

0 0 atbildēt