local-stats-pixel fb-conv-api

Britnija Spīrsa kritusi fanu nežēlastībā neveiksmīga «fotošopa» dēļ6

61 0

Slaveniem cilvēkiem it nemaz nav viegla dzīve. It īpaši tad, ja vienmēr gribas izskatīties labāk. Britnija Spīrsa nav nedz pirmā, nedz arī pēdējā ārzemju slavenība, kura ir pārveidojusi savas fotogrāfijas, lai izskatītos labāk, bet viņa ir viena no pēdējām, kas ir nepamanījusi «pierādījumus» tam un publicējusi to bildi savā «Instagram» profilā.

 

37 gadus vecā mūziķe dalījās ar foto, kuram bija jābūt ar sentimentālu atsauci uz viņas dziesmu «Baby One more time», taču fani nekavējoties pamanīja attēlā kādu vainu. Fotogrāfijā redzams, ka mūziķes viduklis ir pamatīgi pārveidots – ap to ir «saviļņojušies» virtuves skapīši. Vai Mielavam ir izdevies viņu saviļņot pār vilni devīto?

Mūziķes fani un sekotāji nekavējās ne mirkli un uzreiz sāka savos komentāros apsmiet viņas pieļauto kļūdu. «Tik tieva, ka pat skapīši ieliecās,» rakstīja kāda jaunkundze. 

Tomēr starp visiem komentāriem, kuros ir runa par «fotošopu», ir atrodami arī komentāri, kuros sekotāji un fani atklāj savas raizes par mūziķi. «Viņa staigā kā marionete, runā kā bērns, kaut kas tur nav kārtībā. Kādam ir viņai jāpalīdz!»

 
61 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Viņas mārketiskais sutiners kļuvis nevīžīgs emotion
11 0 atbildēt

Pasēdēšu tualetē un padomāšu par to kā šis raksts izmainīja manu dzīvi.  emotion   emotion   emotion 

5 0 atbildēt
Nu kur tādu ludi var nolaist!!!
3 0 atbildēt

neko nepamaniju, bet raksts poulārs būs !

2 0 atbildēt
Tas tak sen jau esot bijis
1 0 atbildēt

vecums ir traki sāpīga lieta ja tu to nevari pieņemt...

1 0 atbildēt