local-stats-pixel fb-conv-api

Bībera māte uzskata viņu par mesiju !257

1148 219

Iedomīgais mazais mēsls !! 18+ :D

Žurnāla Vanity Fair jaunākā numura vāku rotā bučām noklāta mazgadīgā kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera (attēlā) sejiņa, un puisēns nemaz nenoliedz, ka ir smukulītis. Savukārt popzvaigznes māte savu dēlu uzskata gandrīz vai par mesiju.

Intervijā žurnālam 17 gadus vecais dziedātājs atzinis, ka reizēm tik ļoti izjūt slavas slogu, ka mokās ar bezmiegu. "Tā nu manas smadzenes strādā - tās visu laiku auļo. Reizēm man pat šķiet, ka esmu... traks. Bet es domāju, ka visi izcilie mūziķi tādi ir," klāstījis Bībers.

Puisēns arī žēlojies, ka viņam īpaši nesanāk dzīvot kā visparastākajam tīnim. "Ir ļoti grūti tik galā ar šādu dzīvesveidu. Parasts bērns, ja viņam piemetās gripa, paliek mājās, bet es to nevaru atļauties. Šovbizness ir svarīgs, bet svarīgs ir arī mans veselais saprāts. Pat tad, ja esmu dusmīgs, es savelku seju smaidiņā un tēloju, ka viss ir labi," stāstījis zēns.

Skaidrojot to, kāpēc uz viņa koncertiem nāk tikai mazas meitenītes, Bībers stāstījis: "Jauni puiši uzskata, ka tas nav pārāk stilīgi nākt uz maniem koncertiem. Domāju, tas mainīsies, kad viņi būs 18 gadus veci. Bet pagaidām uz mani nāk skatīties visas viņu meitenes," priecājies Bībers, kurš dzimis vien mēnesi pirms Kurta Kobeina nāves.

Tomēr dziedātājs ļoti labi apzinās savu neprātīgo skaistumu, tāpēc stāsta: "Nevēlos būt iedomīgs, bet, ja es eju pa ielu un kāda meitene mani ierauga, viņa taču var atskatīties nevis tāpēc, ka esmu slavens, bet tāpēc, ka esmu smukiņš, vai tad ne?"

Savukārt zēna māte Petija Linna Malete uzskata, ka gan viņai, gan Džastinam uz Zemes ir paredzēta kāda īpaša misija - pie šādas atklāsmes viņa nonākusi pēc personīgas saskarsmes ar Dievu. "Mans dēls uz Zemes ieradies tāpēc, ka viņam šai pasaulē ir jānes gaisma un iedvesma," uzskata popmūzikas mašinērijas produkta māmiņa.

1148 219 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 257

0/2000

Nu sakiet ko gribat, man tas mazais piena puka besī ārā.... emotion

343 35 atbildēt

viss ko varu pateikt- lol.

un tā piezīme par Kurtu Kobeinu bija vnk nevietā 

263 9 atbildēt

Pēc šitā raksta izlasīšanas man viņš vēl vairāk riebjas! 

211 18 atbildēt

Mums katram ir sava misija uz zemes, ne tikai vinam. 

154 2 atbildēt

 

Years of Tragedy:   97: Biggie dies   96: Tupac dies   95: Eazy dies   94: Bieber born     vinsh nes nelaimi 
146 9 atbildēt

Svētā govs, kaut manas acis  to nelasītu. Bībers un Kurts vienā rindkopā. Neesmu ticīgā, bet, betmen, apžēlojies...emotion

125 5 atbildēt

"Nevēlos būt iedomīgs, bet, ja es eju pa ielu un kāda meitene mani ierauga, viņa taču var atskatīties nevis tāpēc, ka esmu slavens, bet tāpēc, ka esmu smukiņš, vai tad ne?" Tas nozīmē, ka meitene ir PEDO :D

124 6 atbildēt

Tad redz no kurienes tas stulbums viņam iedzimts :D

109 4 atbildēt

lūk, šis raksts jāizlasa visiem tiem, kas brīnās, kāpēc viņu visi ienīst. viņš ir iedomīgs bezsmadzeņu  puņķutapa. Lai iet labāk uz skolu pamācās, smukulīts, b...

77 5 atbildēt

kopš kura laika viņš ir mūziķis? vēl pietam izcils?

63 2 atbildēt

Ak dievs, viņam mutere ir sapīpējies hipijs or something?

59 6 atbildēt

"Jauni puiši uzskata, ka tas nav pārāk stilīgi nākt uz maniem koncertiem. Domāju, tas mainīsies, kad viņi būs 18 gadus veci."

Rēcu 11 minūtes. emotion

49 1 atbildēt

ir nu gan iedomīga, šī Justīne.... emotion

55 7 atbildēt

Tas nu toč ir kaut kāds plānā galdiņa urbinātājs! emotion

41 4 atbildēt

bībers tagad ir bagāts, lai atmaksā savai mātei arstēšanos psihene.. savadak pie viņas, bez dieva vēl visādi zvēri nāks ci*s..

37 2 atbildēt

viņš ir kaitinošs...

32 3 atbildēt

visi izcilie mūziķi tādi ir--re cik viens augstaas domaas par sevi :D

29 1 atbildēt

Iedomīgais mazais mēsls - par šo fraazi vien ienaacu rakstaa, lai ieliktu + 

 

:D:D:D:D:D

22 0 atbildēt

16 gadus vecais? viņam tagad gadijuma nav 17 bļ kada tolka likt 1 gadu vecu huiņu te?

28 6 atbildēt

mhm, vispār kaitina, ka šovbiznesa darboņi sūdzas, cik viņiem grūti iet, beyonce arī nesen bija publiskojusi youtube video, kur žēlojās, cik viņai grūta dzīve. Grūta? viņi pelna naudu, darot to, kas viņus patiešām aizrauj un jebkurā brīdī var paņemt atvaļinājumu, neraizējoties par sekām, par to, ka vienā brīdī nauda beigsies.

nez, man neliekas, ka viņš izaugs smuks. varbūt tāds salds baby-face, kas patīk maziņajām, bet ne pievilcīgs vīrietis. un tas, ko viņs muld par publiku, kas nāk uz viņa koncertiem, nu, cmon, neviens prātā nobriedis cilvēks kaut ko tādu neklausās.

12 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »