local-stats-pixel fb-conv-api

Asking Alexandria40

Tātad, izdomāju uztaisīt savu pirmo rakstu. ;d

Vēlos ļoti nedaudz pastāstīt par Asking Alexandria emotion un nedaudz vairāk par vienu no grupas dalībniekiem, precīzāk, viņa raksturojumu - Ben Bruce kā arī iemest te tiešām awesome bildes kas man pašai patīk. :)

Tātad, Asking Alexandria ir salīdzinoši jauna metalcore grupa. Tā radās 2008.g. kad Benjamin Paul Bruce jeb Ben Bruce Pārcēlās atpakaļ no Dubajas uz savu dzimto pilsētu Yorkshire, England kur ar draugu Danny Worsnop un pārējiem grupas dalībniekiem radīja grupu. Pati šo grupu klausos kopš 2010.g.

Grupā ir 5 cilvēki : Ben Bruce (lead guitar), Danny Worsnop (vocals), Cameron Liddell (rhythm guitar), Sam Bettley (bass guitar) and James Cassells (drums).

Manuprāt, viņu piecas labākās dziesmas ir :

The Final Episode (Let`s change the channel)

A Prophecy

Not the American Average

The Death of Me

Closure

Un tagad nedaudz par Benjamin Paul Bruce - Ben Bruce būtībā ir lielākās daļas Asking Alexandria fanu ideāls. Viņš ir dzimis 1988.g. 31. Oktobrī. Viņam ir Gari, puffīgi mati un brūnas acis. Viņam ir divi sudraba lūpu gredzeni cieši kopā uz apakšlūpas, kreisajā pusē. Viņam ir ļoti daudz tattoo - uz gājām, krūškurvja, rokām. Viņš parasti nēsā tanktops vai kreklus ar citu grupu nosaukumiem, bikses, kurām ir parasti saplēsti ceļgali, kedas un melnu beanie (cepuri).

« 1  2  3 »
38 0 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

forss raksts, forssa grupa, forss zaccis. emotion

4 0 atbildēt

Tas ir raksts par grupu, vai tavām simpātijām, pret tavuprāt daiļo grupubiedru?

Jebkurā gadījumā, tāds raksts nav raksts nemaz.

2 0 atbildēt
varēji jau visu iztulkot
0 0 atbildēt

Ouuu myy god t t ttt trrrrrtt emotion emotion

0 0 atbildēt

Asking Alexandria - To The Stage

0 0 atbildēt