local-stats-pixel fb-conv-api

Ariadna Thalia Sodi Miranda9

28 1
Ariadna Talija Sodi Miranda ir dzimusi Meksikā, 1971. gada 26. augustā. Šī dziedātāja un aktrise ir jaunākā no piecām meitām. Viņa zaudēja tēvu piecu gadu vecumā, kas atstāja postošu ietekmi uz viņu - viņa gadu nespēja runāt.
Talija bija teicamniece skolā, viņa mācījās baletu un spēlēja klavieres.Šajā laikā viņa nosprieda, ka vēlās savu dzīvi saistīt ar skatuves mākslu.
Desmit gadu vecumā Talija jau dziedājā profesionāli bērnu grupā "Din Din", un drīz pēc tam, 1983. gadā viņa uzsāka savu pagaidu karjeru Televīzijā.
1986. gadā Talija uzlaboja savu dziedātājas karjeru aizstājot grupas dalībnieci Sašu Dīzu Borroso populārā tīņu pašdarbības grupā Timbiriche.
1987. gadā Talija piedalījās savā pirmajā telenovelē - Pobre Senorita Limatour un jau pēc gada viņa piedalījās Quinceanera, kam sekoja "Gaisma un ēnojums" 1989. gadā. Pati pēdējā loma viņai bija Latvijā labi pazīstamā un iemīļotā seriālā "Rozalinda", 1999. gadā.
Talias pirmais albums tika izdots 1990. gadā ar nosakumu "Thalia"
Ariadna Talija Sodi Miranda, 2000. gada, 2. decembrī aprecējās ar Meraijas Kerijas bijušo vīru, sony kompānijas prezidentu, Tomiju Motollu.
Talija ir 1.67 m , un viņa sver 51 kg.

Šobrīd Talija plāno atsvaidzināt savu karjeru, pārtraucot sadarbību ar ierakstu kompāniju “EMI”.
Tā vietā viņa plāno noslēgt jaunu sadarbības līgumu ar kompāniju “Casablanca Records”, kas pieder pašas vīram Tomijam Motolam, un pirmā šīs kompānijas paspārnē izdotā dziesma būs dutets ar Robiju Viljamsu, informē Yahoo.

Līdz šim Tālija ierakstījusi jau 12 albumus, kas pārdoti ap 20 milj.kopiju visā pasaulē.


« 1  2  3 »
28 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Latīņamerikas lepnums :) emotion emotion
3 0 atbildēt
Rosalinda, ay amor, ay amor...///
3 0 atbildēt
ĀĀāāaiii... :D kādus 10 gadus atpakaļ fanoju)))) emotion tie tik bij laiki)) emotion
3 0 atbildēt
jā, biju maza sopļa, tad kā aptrakusi par šito meksikānieti fanoju :D jej bogu, kauns atcerēties, cerams mani mazbērni to nekad neuzzinās :D
3 0 atbildēt
es arī fanoju par rozalindu. katru dienu pēc skolas skatījos :D
2 0 atbildēt
skaista sievieteemotion
2 0 atbildēt
pirms 10 gadiem patika un patīk arī tagad!
1 0 atbildēt
Rozalinda bija labs seriāls. Taču tgd vairs ziepju operas neskaitos.
1 0 atbildēt
ufo porno - star
0 1 atbildēt