local-stats-pixel fb-conv-api

Apčakarēja internetu!46

713 23

Sveiki!

Garlaicības mākts, ar vienu roku zem sejas, ar otru uz datora peles, rakājos par neizdibināmajām interneta dzīlēm.. Kārtējo reizi ieejot facebook - apskatīt, ka tur nekā jauna nav, interesi izraisīja kāds bārdains čalis, turot loterijas biļeti.. Par to arī turpmākais stāsts...

713 23 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Pareizi! Ir jāņirgājas par tādiem cilvēkiem, kas retvīto katru stulbumu. Laimē iphone, laimē bembi, laimē māju.. Ākstu bars.  Atkal, no otras puses skatoties.. :D Mans labākais draugs twitterī laimēja kinobiļetes no Cēsu alus. :D 

80 0 atbildēt

Cilvēkiem laikam nekad nepieleks, ka par brīvu neviens neko nedod emotion Atgādina to situāciju, kad visi piemēsloja twitteri un cerēja uz iPhoniem emotion

40 2 atbildēt

par brīvu var dabūt dažas lietas. Atceros pirmajā klasītē deva atstarotājus jaukie policisti par brīvu! :)

15 0 atbildēt

Tā nu gluži nav, ka visas loterijas ir muļķības! Pirms divām nedēļām draugs facebook.com loterijā, ko veidoja 1a.lv, iesakot un daloties ar to bildīti, laimēja Nokia Lumia, tikai neatceros kuru tieši no tiem abiem!! un pirms kādiem diviem mēnešiem, šādā pat izlozē, cita paziņa laimēja "Brokasti debesīs"...... Tā kā izvēlieties paši, kam ticēt un kam neticēt :)

15 0 atbildēt

Nu, jā.. Es arī sākumā biju tik naivs, ka ticēju vienai otrai "laimē iPhone" huiņai...

Facepalm to myself.

14 0 atbildēt

Ko jus te diršāt par tiem ,kas piespamo twiteri?Huļī tāds twīter vispār ir vajadzīīģs?lai uzrakstitu ,ko sodien apēdi vai izdirsi? PSC  pilnīgākā degredācija.

24 11 atbildēt

vel stulbak ir kur ir jaaspied LIKE,lai palidzetu cilvekiem kas slimo ar AIDS... VOT TAS IR STULBUMS!

5 0 atbildēt

Viņš ir forever alone ,bet tagat ar pusotru milionu sekotājiem

4 0 atbildēt

jāatzīst, ka raksta nosaukumā loģikas ir pamaz. saprastu, ja čalis kko sačakarētu kādās sistēmās vai ko, bet kāds sakars šeit ar interneta čakarēšanu īsti neiebraucu. tur ir tikai apčakarēti pastulbi cilvēki :)

2 0 atbildēt

ha ha :D es ar' faceboookā ieteicu :D domaju, ja nu kas, pat neiedziļinajos :D

2 0 atbildēt

Pašam tev viss skauž....Raksts labs,tikai teksts nevietā.

0 0 atbildēt

Man arii tracina tas ka vini tikai piedava piemeslo tadu portalu ka graudiem.lb ar tadies piedodiet sudiem

0 0 atbildēt

Lasīju, ka čalis pārģērbies par salaveci dāļāja ļoti daudziem 100 dolāru banknotes, tā kā par 100 ls tavu argumentu esmu apstrīdējis :-)

0 0 atbildēt

laimigie cilveeki, laime no gaisa ;)

0 0 atbildēt

he he šis džeks daudzus iznesis cauri :D un tas gan ka, pa velti neviens neko nedos, lai gan pats te dr.lv fleshku vinneju viena konkursā :D

0 0 atbildēt

Tu palielini savas iespējas vinnēt piedaloties emotion

0 0 atbildēt

LOL mans klases biedrs nesen ielika dr.lv lai spiež man patīk ķip var laimēt Iphone 5. :D

0 0 atbildēt

jo taas akcijas kur kip tos iPhone utt var vinnet , taisa tie cilveeki kuri ir saistiiba ar to kazino.. kop taa black and red metode un baalablabla... tas ta to4na , neaadus iPhone nedos neviens))

0 0 atbildēt

nlaaapiiits, un es jauc ereeju ka izraushu 1kkk , nafig es noticeeju? :D

0 0 atbildēt

Jā, tas ir drausmās, cik daudz analfabētisku, cilvēku, kas pat nespēj domāt, tik piesmirdina twitteri un graudiem.lb runā sadaļu. Pat ja nofotogrāfē laimētāju, vai publicē tā vārdu un uzvārdu, tad kur ir garantija, ka tas nofogrāfētais nav iesaistīts visā tājā, vai tie vārdi uzvarētuju, pieder cilvēkiem kuri nemaz nav reģistrējušies dr.lv. WTF cilvēki?

0 0 atbildēt