local-stats-pixel fb-conv-api

Ac/dc3

Sveiki.

Nolēmu izveidot rakstu par savu mīļāko roka grupu AC/DC.

AC/DC ir smagā metāla grupa kuru izvedoja brāļi Anguss un Malkolms Jangi 1973. gadā. Lai gan viņi ir uzskatāmi par smagā metāla grupu AC/DC spēlē klasisko rokenrolu.

Kad grupa izdeva savu pirmo albumu "High Voltage" viņi cieta dažādas izmaiņas. Nomainījās galvenais basists un 1980. gada 19. novembrī pēc smaga alkahola dzeršanas nomira grupas solists Bons Skots.

Citāts no www.delfi.lv par Skota nāvi:

1980. gada 19. februārī Skots tika atrasts miris kāda sava drauga automašīnā. Oficiālais nāves iemesls - saindēšanās ar alkoholu. Viņa vietā AC/DC sāka dziedāt Braiens Džonsons, kurš to dara vēl līdz šim, bet Bona Skota piemiņai 1980. gada albums Back in Black tika izdots ar melnu vāciņu.

Īsu brīdi grupa domāja, ka viņu karjerai ir beigas, taču Skota vietu ieņēma grupas "Georgie" galvenais solists Braiens Džonsons un grupa savu panākumiem pilno darbību.

Grupa kopā ir pārdevusi 150 miljonus albumu kas ir viena no komerciāli veiksmīgākajām smagā roka grupām. Grupas izvedotais albums "Black In Black" ir otrais veikmīgākais pārdotais albums mūzikas vēsturē un pirmajā vietā ir Maikla Džeksona albums. (Tikai es nezinu kāds. )

Tagad es nedaudz pastāstīšu par Bonu Skotu.

Bons Skots pilnajā vārdā - Ronalds Belfors Skots bija skotu izcelsmes Austrāliešu smagā roka grupas AC/DC bijušais vokālists. Bona skota kaps ir viens no apmeklētākajiem slavenību kapiem. Viņa rakstītās dziesmas bija daudz labākas nekā kad tās rakstīja Braiens, jo tās es klausos vairāk.

Citāts no ziņu saita www.delfi.lv par to, ka par Bonu Skotu filmēs filmu:

Par bijušo austrāliešu rokgrupas AC/DC vokālistu Ronaldu Belfordu Skotu – plašāk pazīstamu kā Bonu Skotu – plānots uzņemt filmu, kuras režisors būs Edijs Mārtins. Paredzams, ka filmas, kurai vēl nav nosaukuma, uzņemšana aizņems 12 līdz 18 mēnešus.

22 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Cerēju izlasīt par līdzstrāvu un maiņstrāvu kaut ko emotion 

2 0 atbildēt

Tā riebjas ,ka katrā AC/DC rakstā, ir viens un tas pats teksts no wikipēdijas.. - 

0 0 atbildēt