local-stats-pixel fb-conv-api

#1Dfamily?49

68 11

Sveikiņi, es ceru, ka manu rakstu apstiprinās.

Nu tā vai šeit ir directioneri? Vai nu vienkārši izpalīdzīgi cilvēki?

LŪDZU PALĪDZAT LATVIJAS "MAZAJĀM FANĪTĒM". Visi, kas ir twitterī, ieejat lūdzu un ierakstat #OneDirectionToLatvia

P.S. kā arī klausaties jauno 1D video "One Way Or Another". Šī dziesmai ir veltīta "Red Nose Day", Mūsu zēni, ziedoja naudu, slimiem bērniem no Ganas.(valsts Āfrikā) Video būs lejā.

TĀTAD - #OneDirectionToLatvia

GRIBAT 10 JAUTĀJUMU UN 10LIKE SAVĀ ASK.FM PROFILĀ? Viss, kas jums jāizdara, jāieraksta savā twitter profilā #OneDirectionToLatvia un jāieliek komentāros savs links uz ask.fm profilu.

Neesmu taisījusi šo rakstu, lai savāktu daudz like, tas šobrīd mani neinteresē, galvenais kaut reizi iziet worldtrendos un saprast, ka Latvieši arī ir spejīgi un tas, ka mēs neesam nemaz tik maza un vāja valsts. emotion emotion







68 11 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

 Šitas viss ir vienkārši smieklīgi, tā vietā lai jūs te lamātu cits citu būtu darījuši jēdzīgākas lietas. Tāpēc jau pasaule iet uz galu, jo mēs neko citu neprotam kā cits citu nolamāt.

5 0 atbildēt

Neapvainojies, bet šādi dabūt viņus uz Latviju būtu neiespējami. Krievijas directioneri taisa flashmobus, sūta tvītus, lai brauc uz Krieviju, taisa dažādus video, bet viņiem aizvien nekas nesanāk. Tad kādas ir izredzes Latvijai?

2 0 atbildēt

Es nesaprotu vienu... kāpēc puse te diršās? Diez vai kāds no jums (GUDRĪŠIEM) ir par ko tādu aizdomājies! Dažš labs pat te pat Latvijā nevar noziedot 1ls kad ir Enģeļu dienas. Gudri dirst māk, bet pats neko nedara!  Kaut arī viņiem nauda ir kā spaļi, viņo to nenotērē nejēdzībās, bet ziedo..Prieks par viņiem!!! Un ja kāds taisās  man dirst virsū par šo komentārru, tad nemaz nepūlies, jo jēga tam nebūs nekāda!! PAldies par uzmanību! :)

4 3 atbildēt

Pati esmu directionere un twīttoju šo terndu, bet viņi valstis savām tūrēm izvēlās pēc naudas, lai arī cik skumji tas nav. Viņu menidžeris vērtē katras valsts ekonomiku, vai viņiem atmaksāsies braukt uz LV. Arī tiek vērtēts pēc iTunes, kuras valstis vairāk pērk viņu singlus. Protams viņi tā vai tā mūs mīl, jo esam directioneri. Protams liels paldies viņiem par saziedotām summām priekš bērnien no Ganas. Es lepojos ar viņiem, tas tiešām pierāda kad viņiem arī kaut kas rūp.

heiteriem

jums ir kādi pierādīumi kad viņi ir geji ? 

nedomāju kad paši esat dzīvē kaut ko augstu sasnieguši.

pēc šā viņu gājiena ( saziedot naudu bērniem) jūs vel viņus varat apcelt ? kā jums pašiem kauna nav ? 

atvainojos par savām gramatikas kļūdām, vienkāši vēlējos izpaust savas domas :)

1 0 atbildēt

?

0 0 atbildēt
Neesmu nekāda 1D fane, bet jūs tak esat debīli! :D Šis raksts ir par to ka 1D puiši ziedo naudu lapdarībai, bet jūs te runājat par kkādiem orgasmiem. Kur var būt tik stulbi cilvēki. Viens te sak ka viņam nav bijais orgazms...tak b** aizej nodroņi, vrb paliks labāk un tik stulbus komentārus vairs nerakstīsi. Par rakstu +
0 0 atbildēt

gurķi dirsā negribēji?

3 4 atbildēt

emotion 

0 1 atbildēt

Viņi būtu kruti, ja viņiem patiktu meitenes ::)

5 6 atbildēt

Palasīju komentārus,un sapratu,ka Bībers būs Krievijāemotion

O,jā!emotionemotion

0 2 atbildēt