local-stats-pixel fb-conv-api

10 seksīgākās slavenu rokeru meitas8

70 2

Rokmūziķiem ir viegla dzīve – atliek vien uzkārt kaklā ģitāru, un visas meitenes jau krīt pie kājām. Daudz grūtāk ir viņu bērniem, kuriem ir jāapliecina tas, ka viņi nebūt nav sliktāki par saviem vecākiem. Daudziem no viņiem tas izdodas ar talantu, citiem – ar izskatu, un šajā sakarā ārvalstu eksperti apkopojuši sarakstu ar desmit seksīgākajām slavenu rokmūziķu meitām.

emotion

70 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Mans teetis gribeja kluut par rokzvaigzni, bet vecaaki vinju piespieda iet studet mediciinu. Galu galaa vinjs vairaak kaa 25 gadus nostradaja par policistu. Damn :D

9 0 atbildēt

minka :)

2 0 atbildēt

Tā sekta saucās scientoloģija. Kaut kas nav ar 3. un 5. Kā arī 9. un 10. abas ir Rozannas?

Nepiekrītu par Līvu Taileri, tā uzreiz nosaukt par ārlaulības meitu? Viņas māte bija precējusies ar Līvas patēvu, kad meitene nāca pasaulē. No likumiskās puses viņu par ārlaulības bērnu nevar nosaukt! Tikai vēlāk, saskatot savu līdzību ar Stīvenu Taileru un pusmāsu, viņa atklāja patiesību un nomainīja uzvārdu. Ja tēvs atdzīst bērnu (šajā gadījumā pat veseli 2 gribēja viņu par savu meitu, arī īstais tētuks Stīvens, kad uzzināja par meitas esamību) vai var uz kādu teikt - ārlaulības meita? Man liekas, ļoti neētiski, ņemot vērā, ka dzīvojam 21. gadsimtā!

Viennozīmīgi pietrūkst Mika Džegera meitas.

2 0 atbildēt

9 visskaistākā

1 1 atbildēt

3. un 5. nav viena un tā pati? emotion

0 0 atbildēt

Aww fuck, es jau sāku nervozēt dēļ šādiem rakstiem. Es viņas visas sertificēju kā hot as fuck.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

3. man vislabāk patīk. :)

0 1 atbildēt