Nu patiesi, cik var? Pat cilvēkam apniks, kur nu vēl vistīnei 😄
Un tā, nākamajā vakarā vistīne tika atbrīvota no ratiem... hmm, jeb nu arī otrādi 😛
Ja kas, eZZiiC pie sevis atzīmēja, ka tomēr veiksmīgāk būtu ņemt šķiņķīšus, nevis fileju, bet, par cik fileja noderēja arī Deinei, tad visi jautājumi automātā pazuda kā rīta migliņa.
Vēl eZZiiC atvainojas, ka pilnīgi...Nu patiesi, cik var? Pat cilvēkam apniks, kur nu vēl vistīnei 😄
Un tā, nākamajā vakarā vistīne tika atbrīvota no...
Reklāma
Reklāma
Nu jāsaka, bļin, masļeņicas nedēļa pagājusi, a eZZiiC pat atjēgties nav paspējis 😄 Tā i, ka pārāk daudz strādā un mācās 😄
Doma bija vakar pacensties un pankūkas sacept, bet nu galīgi nebija iedvesmas... jums, spocēni, arī tā gadās, ka nu nepavisam?
Bet šorīt viss bija savādāk. Ak jā, jāpiebilst, ka tas bija stipri vēls rīts... nu praktiski pusdienlaiks jau 😄
Ar visu vēlumu...Nu jāsaka, bļin, masļeņicas nedēļa pagājusi, a eZZiiC pat atjēgties nav paspējis 😄 Tā i, ka pārāk daudz strādā un mācās...
Reklāma
Kā jau ierasts, katru sestdienas rītu ,mūs sagaida 2 jaunas ,gardas un veselīgas receptes, kuras tiek pagatavotas raidījumā ''Gatavo ar smaidu'', kopā ar kādu Latvijā zināmu sportistu! Šajā raidījumā virtuvē savu mākslu rādīs Crossfit aizsācējs Latvijā, Reinis Garkalns.
Kā jau ierasts, katru sestdienas rītu ,mūs sagaida 2 jaunas ,gardas un veselīgas receptes, kuras tiek pagatavotas...
Katliņā lej pienu, pievieno cukuru un sviestu, izkausē, atdzesē. Tad, pievieno 1/2 olu, kārtīgi samaisa. Izsijā miltus ar cepamo pulveri un sodu un pievino piena masai, ātri samīcaļ mīkstu mīklu. Galdas virsmu pēc vajadzības pārkaisa ar miltiem.
Mīklu izrullē 5-9 mm biezā plāksnē, ar gofrēto kēksa formiņu vai ar kādu citu formiņu izspiež piena koržikus.
Veidnē ieklāj cepampapīru un kārto...Katliņā lej pienu, pievieno cukuru un sviestu, izkausē, atdzesē. Tad, pievieno 1/2 olu, kārtīgi samaisa. Izsijā miltus...
Reklāma
Hei, spocēni, kā tad gāja sirsniņsvētkos? 😉
Ha, eZZiiC Valentīndienā saņēma dāvanā kārbu ar zemenēm. Nu, ne tikai, protams 😛
Jāsaka, bija gana gardas, bet nu trīs lielās ogas ietaupījās. Ietaupījies bija arī viens tomātēns no sestdienas jampadrača. Pārējais vieglītēm pievienojās, un eZZiiC brokastīs baudīja...Hei, spocēni, kā tad gāja sirsniņsvētkos? 😉
Ha, eZZiiC Valentīndienā saņēma dāvanā kārbu ar zemenēm. Nu, ne tikai,...
Vispār jau eZZiiC neko gatavot netaisījās, ja kas. Bet kaut kas (nu laikam tak jau mājas gariņš, kuram rīt dzimenīte!) dīdīja iebāzt šnobeli saldētavas otrajā atvilktnē. Oi, joo, tur tak ziUs steiks dus jau n-to laiku! Ātri kaut kas bija jadara...
Un eZZiiC paurīcī sāka dzirksteļot. Tā, tā, burkānēns ir, paprika arī uz robežas, aizmirsta vārtās pa leCskapi... hmm, vajadzētu vēl...Vispār jau eZZiiC neko gatavot netaisījās, ja kas. Bet kaut kas (nu laikam tak jau mājas gariņš, kuram rīt...
Reklāma
Šķiet, ka visiem jau zināms, kā eZZiiCim uznāk uzplaiksnījumi. Nu, tjip, izdomāja gatavot zupu, a finālā sanāca pankūkas
Apmēram līdzīga situācija izveidojās šorīt. Plānā bija vārīta ola ar mēles sviestmaizēm. Nu un vēl kafija, protams. Un te eZZiiC smadzenēs notika īssavienojums.
Rezultātā brokastīs eZZiiC baudīja pavisam ko citu...
Šķiet, ka visiem jau zināms, kā eZZiiCim uznāk uzplaiksnījumi. Nu, tjip, izdomāja gatavot zupu, a finālā sanāca...
Oi, vesela historija ar tiem piparzēniem sanāca. Vispirms kollega tos iegādājās pusdienam, tjip, ēdīšot. Jamie pa leCskapi tusēja, tusēja, līdz piegrāvas piektdiena. Kollega saka - ņem, domāju, ka ēdīšu - neēdīšu. Ok. Protams, ka eZZiiC jamos vnk uz palodzes aizmirsa...
Uzgrāvās pirmdiena. Piparēni kā dzīvi, nu ko, jāņem uz māju. Mājās jamie pa virtuves skapeli vēl līdz...Oi, vesela historija ar tiem piparzēniem sanāca. Vispirms kollega tos iegādājās pusdienam, tjip, ēdīšot. Jamie pa...
Reklāma