22

 136  0

Vispār jau eZZiiC neko gatavot netaisījās, ja kas. Bet kaut kas (nu laikam tak jau mājas gariņš, kuram rīt dzimenīte!) dīdīja iebāzt šnobeli saldētavas otrajā atvilktnē. Oi, joo, tur tak ziUs steiks dus jau n-to laiku! Ātri kaut kas bija jadara...

Un eZZiiC paurīcī sāka dzirksteļot. Tā, tā, burkānēns ir, paprika arī uz robežas, aizmirsta vārtās pa leCskapi... hmm, vajadzētu vēl puravu. Apelsīns ar citronu arī par skādi nebūtu... Domāts - darīts, aunam ķepeles un dodamies uz veici...

Komentāri 22

0/2000

Kā tu vari fotografēt, ja tev rokas ar ēdienu?

 8  0 atbildēt

👍👍

 6  0 atbildēt

  

 5  0 atbildēt

kas par zivi ? Gardā Pangasija audzēta kristāl dzidrajā Ķinas ūdenī ?

 5  0 atbildēt

Pastāsti, lūdzu, par pergamentu uz pannas. Man tā vajadzība nav zināma, gan jau vēl kāds to nezina. Varbūt arī kartupeļu pankūkas labāk cept uz pergamenta un kur tas nopērkams? Pārtikas veikalos redzu tikai folijas un cepamā papīra ruļļus.

 5  0 atbildēt

Ak, žēl, ka tas zUvs aplenkums notika Tavās mājas.🙄 Bet nenoliegšu... taktiska un spīdoša uzvara!😂

 5  0 atbildēt

  

 6  2 atbildēt

  

 5  2 atbildēt