Sāku gatavot maizītes. Sakapāju dilles un ķiplokus, un maizītēm uzlieku līdzīgu daudzuma margarīna.
Maizītēm uzberu dilles, ķiplokus un piparus. Sāls pēc garšas. Es nepievienoju, jo manis lietotais margarīns ir gana izteiksmīgs garšas ziņā.
Sāku gatavot maizītes. Sakapāju dilles un ķiplokus, un maizītēm uzlieku līdzīgu daudzuma margarīna.
Maizītēm uzberu dilles, ķiplokus un piparus. Sāls pēc garšas. Es nepievienoju, jo manis lietotais margarīns ir gana izteiksmīgs garšas ziņā.
Vienmērīgi izsmērēju visu, ko iepriekš saliku uz maizītēm, un šauju maizītes krāsnī uz dažām minūtēm.
Lasis ir gatavs, kad tas ir mainījis krāsu.
Pievienoju kausēto sieru, to lēnām izšķīdinot katliņā ar lasi.
Pārbaudu, vai dārzeņi ir gatavi...
...un sajaucu abu katliņu saturus vienā. Un pieberu sāli.
Zupa ir gatava. Vēl tikai pieberu sagrieztas dillītes.
8 porcijas? manam vēderam tur būtu max 3 porcijas :D
lai iet pie favorītiem. Ja mājās nekā nebūs, paņemšu no ledusskapja lasi un uztaisīšu :)
visu mūžu uz zivju zupu esmu skatījusies ar šausmām, bet nu jau labu laiku pat gribās pamēģināt atkal, un te pat izskatās ļoti garšīgi. laikam tava misija sasniegta - iekārdināji pat atturībnieku :D
Ajjj si zupa ir neatkartojama, saku no pieredzes..
nav jau ta ka lielos, bet viena no tam blodam bija mana!
Šodien jau par vēlu (un nemaz nevajag :D ), bet rīt vakariņās būs jāuzmeiko. )))