local-stats-pixel fb-conv-api

Vistas šašliks ar kartupeļu cilindriem rīvmaizē.63

473 16

Maziņš jaunums. Lasat komentārus .

« 1  2  3 »
473 16 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Ko tad esi sastrādājis? Adminus ar salmonellu vai caureju aplipināji? emotion  

23 1 atbildēt

Visu cieņu autoram,kas "tur pie dzīvības" kulinārijas sadaļu.

18 0 atbildēt

Vecīt, Tavām receptēm jābūt, bez variantiem! Es vienmēr ar baudu tās lasu un skatos, kaut gan sajēga man šajās lietās maza :(

10 0 atbildēt

Nevajag jau tā dusmoties par to konkursu, tomēr bik pēc tiem noteikumiem jāvadās ir. Neuztraucies, tavam konkursam tāpat pietiks dalībnieku, kā arī komiksmīļi šā vai tā konkursu laidīs garām. :)

8 0 atbildēt

Manauprāt, visu sabojāja tā "mērce"

6 0 atbildēt

Neklausies tos adminus. Tu esi viens no iemesliem, kapēc es šeit vispār atrodos, tapēc lūdzu nepadodies:) Ja admini šo saitu redz kā tīņu saitu, tad ok- lai jau riskē pazaudēt lielu daļu no savas 25+ auditorijas. Tas, ka lielākos plusus vāc kaut kādi idiotiski komiksi, tas nenozīmē, ka te ''tusē'' tikai tīņi. 

5 0 atbildēt

Klasiska "pilsētšašlika receptūra ... tikai dīvaini, ka filejas gabaliem nepietika ar 20 min cepienu un liki vel tālāk cepināt ?

Uz cik grādiem cepeni biji uzkarsējis ? Es personīgi filejas parasti pie 220 grādiem tik 20-25 min arī karsēju, citādi sausas paliek ...

Un par adminu tēmu - "aicināts pulciņā" - ne Tu viens esi aplauzies ar šādu sīkpiržu attieksmi. Letiņu portāliem ir raksturīgi nonovērtēt autordarbu ko ieguldi foto receptēs, visdegunīgi paziņojot, ka tu jau tikai parasts lietotājs ar savu "rakstiņu", un admins būs visvarenais DIevsTasKungs. Lai gan patiesība ir gluži pretēja, bez kvalitatīviem lietotāju rakstiem portāls ir nekas un šādi lietotāji ir "uz rokām jānēsā" un admini tādi ir jāsūta naher. A ideja par RecepšuCīņām bij OK.  Tiesa konkursam vajag ilgāku, kādu mēnesi, laiku dot, lai vismaz 3-4 vīkendi ir kad var izbrīvēt laiku labai receptei.

nim plusus

5 0 atbildēt

Ka vnm tiec pie +

3 0 atbildēt

sinepes izpalika? :D

3 0 atbildēt

tā pēdējā bilde izskatās vienkārši nereāli emotion

2 0 atbildēt

Prasās pēc jaunas petīcijas veidošanas jacky`am, lai pārvērtē adminu kompetenci, jo tomēr šis portāls jau ir bizness, un šaubos vai viņš grib viņu kaut kā pasliktināt. 

2 0 atbildēt

Es savos čeezmitdivos pie vella neko nesaprotu no tiem adminiem, bet spoku pavāram jāturpina savas štelles, spokus apmeklēju tikai dēļ recepšu sadaļas un dažreiz dēļ video, tā kā " ruki proč" lai čalis turpina mūs priecēt ar receptēm.

2 0 atbildēt

Manuprāt kad Tu panēji "šaibas" vajadzēja rīvmaizei pievienot miltus

1 0 atbildēt

Lūdzu paskaidro, ko pie Velna nozīmē tavs ievads. Tu spokiem atdod 33 k cepumu, ko vēl tie admini var dirst? 

1 0 atbildēt

kapēc naktī parādās tavi raksti? :D

0 0 atbildēt

Paldies, uz briivdienam ka reiz.

0 0 atbildēt

Neesmu nekāds lielais gaļas mīļotājs, bet sakārdināji mani ļoti, ļoti!!!

1 1 atbildēt

Kartupeļu biezputras šaibas ir ļoti jauks variants, tiešām oriģināli. :) 

0 0 atbildēt

ņomņomnom.

0 0 atbildēt

kurš admins?

0 0 atbildēt