Tātad es gribu jums parādīt savu variantu kā taisīt vistas filejas mērci. Tas neaizņem daudz laika un arī aptuvenās izmaksas nepārsniedz 4 latus. Jauku skatīšanos!!
Vistas fileja saldā krējuma mērcē18
Tātad kas mums ir vajadzīgs:
-vistas fileja (cik nu katrs daudz grib)
-saldais krējums 35% (200g)
-milti (ēdamkaroti ar kaudzīti)
-garšvielas, kādas nu katram patīk
-sīpols un ķiploks
-balsamico etiķis (var arī iztikt)
-makaroni
-rukolas salāti
-citrons
-olīveļļa (labāk extra virgin)
Sākumā sasmalcinam sīpolus un ķiplokus.
Sagriežam vistas fileju kubiņos. Var lielākos vai mazākos, kā pats vēlies.
Gaļu liekam cepties uz vidēji lielas uguns. Pieber šķipsniņu sāls.
Tur vārās makaroni. Kā to izdarīt domāju, ka nevajag paskaidrot :D
Gaļai pievienojam sīpolus un ķiplokus.
Nedaudz balsamico etiķis, ja nav var arī nelikt, bet viņš dod īpatnēju garšu.
Kādā bļodiņā sajauc 1 ēdamkaroti, ar lielu kaudzīti, miltus, saldo krējumu un 250ml ūdens. Visu kārtīgi samaisa, lai nepaliek kunkuļi.
Lej klāt gaļai un nedaudz pavāra, lai gaļa paliek mīkstāka.
Ātri sakapā timiānu.