Uhh, ar maigām kustībām iemīcam sviestiņā visus pievienotos labumus , esi maigs/a tas jādara ar mīlestību :D
Ņemam sexīgu nazīti un maigām kustībām ziežam virsū uz maizītēm :D vispār jau vajadzēja franču garo maizi, bet bodē nebija :D
Uhh, ar maigām kustībām iemīcam sviestiņā visus pievienotos labumus , esi maigs/a tas jādara ar mīlestību :D
Ņemam sexīgu nazīti un maigām kustībām ziežam virsū uz maizītēm :D vispār jau vajadzēja franču garo maizi, bet bodē nebija :D
bļin bik piedega :D poh , metam visu šito zupā iekšā
pieberam sarkanos sīpolus ar
No vistas šķiņķīšiem (jebal cik daduz mīkstinājuma zīmes ir šajā vārdā:D ) atdalam gaļu
Un te nu ņemam pašu roltona galveno sastāvdaļu, nūdeles, šīs kaut kādas bik krutākas ir , bet nekas, parastie mietpilsoņi var tiešām piešaut roltonu klāt :D :D :D
sadrupinam
Un metam iekšā zupā. Iztrūkst bildes kur tiek pievienota tomātu pasta krāsai, bet nu nekas :D
Maizītes izcepušās
Un ņamma gatava. Labu apetīti :)
Visiem labrīt ! Tik ko acis vaļā, bet šeit jau kulinārijas izvirtības iet vaļā ;) SpokuPavaar, Tev tā plīts laikam nekad nedabū atdzist he he...
tu no virtuves vispār kādreiz izej ? :D paldies būs kautkad jāpamēģina izskatās gardi.
Es tiesi kad skatiijos tavu peedeejo rakstu man ienaca galvaa kaa Tu roltonu taisiitu :D :D :D
Es visu noēstu jau 3. solī. Visu bērnību un vēl tagad jēlu vistas gaļu pa mazam gabaliņam citreiz noēdu :D
Viss ir oky, bet ja grib izteiktātu un dzidrāku vistas buljonu vajag pievienot burkānu, nedaudz seleriju, timiānu, baltos piparus, aromātiskos piparus. Veselu ķiploku pārgriezt uz pusēm.
Viss labāk garšvielas un dārzeņus pievienot, kad katliņā ūdens sāk vārīties un tad vieno visu klāt. :)
Vāra tieši 45 minūtes uz lēnas uguns. :)