local-stats-pixel

Vista čipsu panējumā jeb tā sauktie "vistas nageti"5

101 1

Šos nageti esmu gatavojusi gan no vistu pusspārniem, gan filejas, bet šoreiz no tā, kas bija pieejams mājas.. No atkaulotiem vistu šķiņķīšiem..

Būs nepieciešami:

- atkauloti vistu šķiņķīši,

- Lays čipsi ( jo šie ir vispiemērotākie, tā kā ir ļoti plāni),

- olas,

- milti,

- eļļa,

- sāls, pipari..

Sagriežam šķiņķīšu mazos gabaliņos vai

strēmelītēs. Sakuļam olu, pievienojam klāt

sāli un piparus (citi tos pievieno klāt miltiem).

leberam bļodiņā miltus. Sasmalcinām čipsus un liekam uz mazas uguns karsēties katliņā eļļu.

Apviļājam filejas gabaliņus miltos, tad olā un visbeidzot čipsos, un liekam cepties eļļā līdz tie paliek zeltaini.

Ar ķiploku mērci garšo vienkārši lieliski.

101 1 5
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Uzsita ēstgribu.👍

9 0 atbildēt

Paskatījos recepti - man arī sagribējās. Spriežot pēc otrās bildes, bez receptē minētajām ir pievienotas arī kādas *slepenas sastāvdaļas*. Varētu būt majonēze un čili. Jauku dienu!

4 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Pēc bildēm čipsus nemanu, bet rīvmaize gan ir. Izskatās gardi, sen nav taisīti, laba ideja ko pa nedēļu uztaisīt! 👍

0 0 atbildēt