Kā izcept veselīgos kēksiņus jau parādīju rakstā
http://spoki.tvnet.lv/receptes/Kad-apnikusi-placenisi/840801
Tiem, kam patik ne tikai paēst, bet arī patīksmināties ar skaistu ēdamo, domāts šis turpinājums.
Tātad, lai kēksiņus darītu acij tīkamākus, tos pagreznosim. Pievienoju savu visjaunakā krēma recepti.

Vāru atkal savu iemīļoto skābā lauku krējuma krēmu. Krējums + cukurs vienādos svara daudzumos. Man šoreiz neliela porcija - 200 gr krējums + 200 gr cukurs. Vāru apm. 20 minutes uz mazas liesmas, maisot ar koka karoti.

Krēms būs ar kafijas garšu. Tam nolūkam ēdamkaroti labas kafijas apleju ar 100 gr verdošu ūdeni un dažas sekundes vēl vārāmo krūzīti pakarsēju, lai kafija labāk ievelkas.

Pievienoju pēc garšas stipro kafiju (bez biezumiem) un turpinu vēl varīt apm. 10 minūtes, līdz iztvaiko liekais ūdens. Nolieku, lai atdziest līdz istabas temperaturai.

Padzisušo krēmu parasti putoju ar mikseri, bet šoreiz porcija nav liela un mēģinu saputot ar to pašu koka karoti. Tas izdevās ļoti ātri. Šie skābā krējuma krēmi ļoti labi putojas!

Tagad laiks dekoram maniem biezpiena+četrgraudu pārslu kēksiņiem. Dekorēju caur konditorejas maisiņu. Ārmalās gaišais kafijas krēms. Vidū tumšais - tas pats krēms ar kakao piedevu. (Izspiedu no misina gaišā krēma pārpalikumu un iekrāsoju ar kakao).

Dekoram izmantoju savas dzērvenes cukura sīrupā un cidoniju sukādes.
Vienmēr ir mājas arī pirktie, dekoram domātie raibie cukura graudiņi un tumšie - šokolādes graudiņi.

Šādi izstrādajumi nav jaglabā ledusskapī baidoties, ka sabojasies.
Skaistas lietas rada labāku noskaņojumu un tas mūsu pelēkajā ikdienā nav maz!