Hei, spokuči
Šovakar eZZiiCim smadzeņpodā mērkaķa ātrumā ieauļoja viena doma, un tā doma tādā pat mērkaķa ātrumā realizējās virtuvē. Super duper puper ātri un sātīgi sanāca un viss vakars brīvs
Nu ko, aiziet, uzvelkamies no pusapgrieziena!
Hei, spokuči
Šovakar eZZiiCim smadzeņpodā mērkaķa ātrumā ieauļoja viena doma, un tā doma tādā pat mērkaķa ātrumā realizējās virtuvē. Super duper puper ātri un sātīgi sanāca un viss vakars brīvs
Nu ko, aiziet, uzvelkamies no pusapgrieziena!
Maltai gaļai pievieno sīki sagrieztu sīpolu un ķiploku, sāli un piparus, Saripina bumbiņas. Sagriež kubiciņos ābolīti.
Vēl procesā piedalīsies mērcīte (var jebkādu pēc savas garšas).
Kad bumbiņas no abām pusēm apcepušās (2min), uzber ābolīšus. Un mazliet cukuru, vēlams brūno.
Pēc minūtes uzvanda mērci, apmaisa un pusminūti pasautē.
Ok, vāku virsū un uguni nost! Gatavs!