Izkausēto šokolādi pielej mīklai un visu kārtīgi samaisa.
Gatavo mīklu lej ietaukotā kūkas veidnē. Cep 160 grādos pēc Celsija apmēram 50 minūtes. Kūku nedrīkst pārcept, savādāk tā paliek sausa.
Izkausēto šokolādi pielej mīklai un visu kārtīgi samaisa.
Gatavo mīklu lej ietaukotā kūkas veidnē. Cep 160 grādos pēc Celsija apmēram 50 minūtes. Kūku nedrīkst pārcept, savādāk tā paliek sausa.
Kad kūka izcepusies, to izņem no cepeškrāsns un atdzesē kādas 10 minūtes, tad var ņemt ārā no formas.
Ķeramies klāt rotāšanai. Es ūdens peldē izkausēju 100 gramus tumšās šokolādes ar 35 gramiem sviesta, pēc tam ar šo masu noklāju kūku.
Ļoti garšīgi arī sanāk ar putukrējumu.
Pa virsu vēl uzkaisīju sasmalcinātus zemesriekstus.
Kūka nudien iznāk ļoti garšīga, tā nav šķebinoši salda(kā vairums veikalā nopērkamo šokolādes kūku). Labu apetīti! (:
ņamma ...
vai tik tavs niks : allaroundme nav cēlies no dziemas nosaukumu ko izpilda Flyleaf ? :P