Lej iekšā pagatavoto masu.
Cep 180 grādos pēc Celsija apmēram 40 minūtes. Jāuzmanās, lai nepārcep, jo baunijam nav jābūt pilnīgi sausam no iekšpuses.
Lej iekšā pagatavoto masu.
Cep 180 grādos pēc Celsija apmēram 40 minūtes. Jāuzmanās, lai nepārcep, jo baunijam nav jābūt pilnīgi sausam no iekšpuses.
Kad šis izcepies, izņem no krāsns un ļauj kādas 10-20 minūtes padzist.
Tad folijas malas noloka un sagriež gabaliņos.
Karto uz šķīvja un ēd. Sanāca ļoti garšīgi un barojoši, daudz gribēdams neapēdīsi. Veiksmīgu jums cepšanu un našķošanos(vai siekalošanos ;D)! (:
man viena klasesbiedrene taisa, betmanliekas vina to shokolaades masu peectam uzlej virsuuu, kka taa, et nu garsho tieshaaam AWESOME, un par to daudzumu taisniiba, gribaas veel, bet nelien :(
Cepjot folijā nebija tādas dīvainas piegaršas, jo par cik esmu dzirdējis parasti tamlīdzīgus našķus gatavo tajā cepampapīrā vai kaut kā tā? Bet man šķiet, ka tur kur ir šokolāde tas nevar būt slikts. :D
Pārāk daudz riekstu. Un man vislabāk garšo, kad nav nekādu piedevu klāt. Man labi sanāk. :P