local-stats-pixel fb-conv-api

Šņabja arbūzs44

1113 4

Tātad pienāca draudzenes dzimene un gribējās uzčinīt kautko interesantu priekš viesiem. Tad netā uzskrēju šai receptei. Neatceros kurā saitē bija. Labi ķeramies pie biznesa un sākam.

Vajadzīgie produkti : neliels arbūzs

šņabis

želantīns

karsts ūdens

var arī šokolādes skaidas.

1113 4 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://nets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Šito uz festivāliem jātaisa, tad šņabis nebūs jāslēpj guļammaisā. :D Apsargi brīnīsies, huļi viss bars ar arbūziem nāk iekšā. :D

220 0 atbildēt

no malas vērotājam varētu likties diezgan interesanti ja kāds ēdot arbūzu vaikstītos un dzertu virsū sulu :D

151 0 atbildēt

Mēs kojās šitādus pašus taisījām, tikai bez arbūza un želejas.. emotion

126 2 atbildēt

NEBRAUC ĒDIS  <-- haha 

88 2 atbildēt

Policija aptur, iepūtiet trubiņā, jūs esiet dzēris, ko dzērāt? Es nedzēru, man kolēģi uzcienāja ar arbūzu redziet? Nebrauc Ēdis emotion

48 2 atbildēt

Mission impossible!

Es šņabi būtu izdzēris un arbūzu būtu izmantojis kā "zakusku"  emotion

35 2 atbildēt

ja mana vecmāmiņa to apēstu tā pat ātri to izvemtu ar visiem zobiem!!! 

21 2 atbildēt

Kā vispār ir,? dabūt iekšā var?  emotion

16 0 atbildēt

Izgriez veselam arbūzam tādu kā piramīdu līdz vidum, ielej iekšā šnabi, aizkorķē atpakaļ un lai pastāv, pēc tam griez kā normālu arbūzu, ēd un reibsti.(griezt vēlams uz kāda šķīvja, lai gadījumā ja nav paspējis uzsūkties neiet zudumā)emotion

13 0 atbildēt

klasika ...

tikai viena lieta - želatīnu nevajag pārkarsēt, jo var nesarecēt ...

tamdēļ jaucam tikai siltā nevis karstā ūdenī ...

13 1 atbildēt

Želantīnu ar šķidrumu jauc atiecība ar 1:8, un ūdenim jābut izvārītam, bet atdzesētam. Kad viss sajaukts, tad uzsilda līdz kamēr šķidrs un tad izmanto. Ūdenim jābūt izvārītam, jo tad viss būs skaidrāks un smukāks.  Biju dzirdējis par to alkaholisko arbūzu, bet šis ir labākais kādu esmu redzējis! emotion

9 0 atbildēt

jā, var labi maskēt alkoholu, bet vienkāršāk paņemt ūdens pudelē šņabi ieliet emotion

11 2 atbildēt

Kur tavam arbūzam sēklas?emotion

Bet baigi labi izskatās emotion

7 1 atbildēt

labā ideja! man nekad nebūtu kaut kas tāds ienācis prātā! emotion

6 0 atbildēt

Es reiz kojās taisīju želejas šotus, bij ok, tikai udens vieta es leju sulu...

4 0 atbildēt

a huļi kur '' sto gram'' ? emotion

6 2 atbildēt

Izstās ka tu tikai vien no dārzeņiem un augļiem pārtiec :D

1 0 atbildēt

ir labaka recepte-panem shprici,un tik laid snjabi ieksa arbuza,kad arbuzu edisi,snabi vispar nejutisi!

1 0 atbildēt

Šņarbūzs emotion

1 0 atbildēt

emotion..

0 0 atbildēt