local-stats-pixel

Šis tas par velti26

164 1

Labrīt, labdien, labvakar skatītāj, lasītāj, domātāj ... nu vienvārdsakot, spocēn! emotion

Saka, ka viss vienkāršais ir ģeniāls. Hmm, ja tā padomā, tā viš i, vne? emotion

Un tā nu eZZiiC šo to paņēma no leCskapja, šo to no pieliekamā, šo to no galvas emotion

P.S. Ak jā, virsrakstu eZZiiC godīgi aizņēmās no Roberta Šeklija grāmatas nosaukuma... emotion

Reklāma
Reklāma
164 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

labs emotion 

8 0 atbildēt

Šis tas par baltu velti katram tiek,

Bet, diemžēl, savā māgā neieliek. 

7 0 atbildēt

Gardi. emotion  emotion 

6 0 atbildēt

Mutē siekalas saskrēja, bet līdz pusdienlaikam vēl 2 stundas  emotion 

5 0 atbildēt

Zinu, ko šovakar taisīšu ēst.  emotion 

5 0 atbildēt

vistrakākais, ka rakstu ieliek vakarā un tad ēst gribās.

par atstāšanu nesamaisot tas ir netikai ar kartofāniem, tur ezkinam ir 100% taisnība.

gan rīsus, gan citus vienmēr liek pēdējos, piemēram, tajā pašā plovā, un nemaisa. Ja maisa, tad tikai rīsus, neskarot gaļas. Jo vēlāk ēdājs sajutīs rīsu garšu, gaļas garšu, burkānu un sīpolu garšu, nevis gaļas garša visur priekšā un pakaļā. 

citiem ieteiktu paskatīties street food video, tur baigi labi redzams, ka rīsus, griķus, kartofānus vienmēr uzliek augšā, piemēram, gaļa birjani gaumē, tur ļoti labi redzams, ka sākumā sacep drāzeņus, tad gaļu, un tikai tad liek rīsus virsū, pie tam, tos nemaisa un no augšas karsē (saber ogles uz vāka). Un beigās ir balti rīsi, dzelteni rīsi, gaļa, un katram ir sava garša.

5 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Kur tik lai gaļu ņem 😪
2 0 atbildēt