vistrakākais, ka rakstu ieliek vakarā un tad ēst gribās.
par atstāšanu nesamaisot tas ir netikai ar kartofāniem, tur ezkinam ir 100% taisnība.
gan rīsus, gan citus vienmēr liek pēdējos, piemēram, tajā pašā plovā, un nemaisa. Ja maisa, tad tikai rīsus, neskarot gaļas. Jo vēlāk ēdājs sajutīs rīsu garšu, gaļas garšu, burkānu un sīpolu garšu, nevis gaļas garša visur priekšā un pakaļā.
citiem ieteiktu paskatīties street food video, tur baigi labi redzams, ka rīsus, griķus, kartofānus vienmēr uzliek augšā, piemēram, gaļa birjani gaumē, tur ļoti labi redzams, ka sākumā sacep drāzeņus, tad gaļu, un tikai tad liek rīsus virsū, pie tam, tos nemaisa un no augšas karsē (saber ogles uz vāka). Un beigās ir balti rīsi, dzelteni rīsi, gaļa, un katram ir sava garša.