local-stats-pixel

Siera kūka!12

157 1
Reklāma
Reklāma
157 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Tu taču to kūku esi piededzinājis, nevis Tev "viņa tāda brūnīga"! emotion Manuprāt, 200 grādos cept 30 - 40 min ir daudz par daudz. Vēl varu ieteikt, ja kūku cep, tad izmantot Philadelphia sieru, taču, ja kūka būs tāda, ko notur ledusskapī, tad labāk izmantot Mascarpone sieru. 

7 1 atbildēt

love cheesecakeemotion

5 0 atbildēt

Varēji gabaliņu uz šķīvja uzlikt,lai redz kas lācītim vēderā  emotion

2 0 atbildēt

vispār jau oriģinālajām siera kūkām izmanto tieši filadelfijas sieru. maskarpone ir priekš tiramisu, un tas ir tāds kā variants nr.2 siera kūkām, tad ja nekā cita nav :D

un vēl kas - to siera kūku esi "drusku" piededzinājis. viņu vajag apklāt ar foliju, pirms met krāsnī un apakšā var palikt ūdens trauciņu, lai iztvaiko un jo siera kūkām patīk mitrs gaiss un tā :D

2 0 atbildēt

Citēju: "Ņemam trauku kur cepsim un apakšu noklājam ar cepam papīru vai plēvi!" Tiešām Tu gribi, lai apakšā liek pārtikas plēvi?? Kas no viņas paliks pāri pēc kūkas izcepšanas? Vienīgais, ko var likt apakšā ir cepamais papīrs, labi, ka paliki to nevis plēvi:)

Bet tā recepte laba ++

2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

ņam ņam...emotion +

1 0 atbildēt
ņam,ņam,ņam! :p
0 0 atbildēt

labais :))

0 0 atbildēt

emotion

0 2 atbildēt

baigi interesants nosaukums,siera kuka,bet dabu kaut ko citu.

nokasi mani

+++emotion

0 4 atbildēt