Pievienojam 2/3 kondensētā piena.
Sākam maisīt visu kopā.
Tur parādīsies tādi kunkulīši, tos ir jāizmaisa.
Esam jau visu izmaisījuši.
Lejam pāri mūsu cepumsvieta brīnumam un izlīdzinam.
Izlīdzināšana - done!
Un cepam 200 grādos 30-40 min un pēc tam ļaujam atdzist arī tik pat ilgi!
Man viņa tāda brūniga, jo kaut kā saputrojos un uzliku 220 grādus (tākā picām), bet nu neko.
Tu taču to kūku esi piededzinājis, nevis Tev "viņa tāda brūnīga"! Manuprāt, 200 grādos cept 30 - 40 min ir daudz par daudz. Vēl varu ieteikt, ja kūku cep, tad izmantot Philadelphia sieru, taču, ja kūka būs tāda, ko notur ledusskapī, tad labāk izmantot Mascarpone sieru.
vispār jau oriģinālajām siera kūkām izmanto tieši filadelfijas sieru. maskarpone ir priekš tiramisu, un tas ir tāds kā variants nr.2 siera kūkām, tad ja nekā cita nav :D
un vēl kas - to siera kūku esi "drusku" piededzinājis. viņu vajag apklāt ar foliju, pirms met krāsnī un apakšā var palikt ūdens trauciņu, lai iztvaiko un jo siera kūkām patīk mitrs gaiss un tā :D
Citēju: "Ņemam trauku kur cepsim un apakšu noklājam ar cepam papīru vai plēvi!" Tiešām Tu gribi, lai apakšā liek pārtikas plēvi?? Kas no viņas paliks pāri pēc kūkas izcepšanas? Vienīgais, ko var likt apakšā ir cepamais papīrs, labi, ka paliki to nevis plēvi:)
Bet tā recepte laba ++