Ar papīra palīdzību satin ruleti. Ar abām rokām caur papīru ruletei piedod vajadzīgo formu - iztaisno, izlīdzina.Tas padodas labi.
Ar atstāto krēmu vinmērīgi noziež ruletes ārpusi.
Ar papīra palīdzību satin ruleti. Ar abām rokām caur papīru ruletei piedod vajadzīgo formu - iztaisno, izlīdzina.Tas padodas labi.
Ar atstāto krēmu vinmērīgi noziež ruletes ārpusi.
Sarīvē vienu cepumu, var pievienot nedaudz kakao pulvera vai kādu sīko dekoru, ja ir un aplipina sānu malas .
Art līneālu vai diegu iezīmē līnijas krema garnējumam.
Tagad brīvā fantāzijā kā kurš prot ar konditorejas maisiņa palīdzību uzspiež krēma valnīšus, kas novērsīs želejas notecēšanu.
Nomazgā un apžāvē vīnogas . Man ir bezkauliņu nelielas vīnogas, tāpēc lietoju veselas. Ja ir lielās, tad griežu uz pusēm in izņemu visas sēklas.Visas mandarīna daiviņas griežu uz pusēm un lieku uz ruletes ar griezuma pusi uz augšu. Der mandarīna vietā applaucētas ābolu šķēlītes, vasarā svaigas ogas, rieksti u.t.t
Man ir mīksta otiņa. Ar to vispirms apsmērēju ar želeju vīnogas, tad ar karoti leju uz mandarīniem.
Tāda kūka ir iznākusi.
Vēl konditorejas maisiņā nedaudz krēma. Iznāca mazas zvaigznītes uz mandarīniem.
Tagad kūkai vēsumā dažas stundas jāsavelkas, lai viegli sagriezt.
Redzama kūka griezumā. Tā ir viegla , garšīga un nav trekna - tikai 200 gr saldais 35% krējums uz visu ruleti.
Ar tumšajiem cepumiem un baltu krēmu iznāk smukāka, bet garša līdzīga.
Lai garšo!
Oh god...šitādi gardumi. Kāds čalis kādu dienu būs dikti laimīgs noprecēt tevi. :)