Tiem kas vēl nav paspējuši iemarinēt.
Šašlika marināde kefīrā.38
457
19
Ņemam smuku gabalu kakla karbonādes un griežam smukos gabaliņos.
Sagatavojam koriandra sēklas, lauru lapas, melnos piparus, piecu piparu maisījumu, baziliku, zaļumus , ķimenes nedaudz.
Reklāma
Pievienojam daudz sīpolus ņēmu uz kg gaļas kg sīpolu, garšvielu maisījumu un piegāžam klāt kefīru. Tas dos īpaši maigu gaļas garšu :)
Liekam zem sloga uz stundām 5 ledusskapī. UN ATCERIES !!! SĀLI pievieno PIRMS cepsi gaļu, ja marīnādē ielieksi sāli, dabūsi pretēju efektu, marināde ir lai gaļā garšu iedabūtu iekšā, sāls savukārt padara gaļu sausu, liek tai suloties. Tapēc sāli 5 min pirms cepšanas ;) Galarezultātu jau izceptu moš arī iemetīšu :D ja būšu spējīgs :D