Liekam klāt ananāsus. Neiteiktu pirkt tādus kā es, jo ļoti lieli gabali bija. Tad visu samaisa ļauj visam nedaudz pavārīties. Ja ir nedaudz par šķidru, pieliec pastu vēl, bet ja pa biezu - ūdeni.
Rīsi jau uzvārījušies un liekam uz šķīvi.
Liekam klāt ananāsus. Neiteiktu pirkt tādus kā es, jo ļoti lieli gabali bija. Tad visu samaisa ļauj visam nedaudz pavārīties. Ja ir nedaudz par šķidru, pieliec pastu vēl, bet ja pa biezu - ūdeni.
Rīsi jau uzvārījušies un liekam uz šķīvi.
Es parasti vistu un mērci gatavoju atsevišķi:
Marinējot vistu pielieku kādu karoti cietes. Ja pieliksi par daudz ciets, tad firtējot vista lips pie katla. Pēc 30min vistiņu pa nelielām porcijām lieku fritēties uz pāris minūtem. Pēc fritēšanas vistas gabaliņus lieku uz virtuves papīra dvieļa, lai tas uzsūc lieko eļļu. Mērcīte - apcep sīpolus, pieliek papriku/čilli, dažreiz burkānus, tad ķīnas saldskābo mērci ar ananāsiem, karoti medus. Gatavā mērcē iemetu vistiņu, kārtīgi samaisu un vēl pieberu sezama sēklas.