local-stats-pixel

Saldā ķīniešu mērce7

93 3

Sveikiņi!

Tātad šodien es gribu jums parādīt, kā es gatavoju ķīniešu mērci.

Gribu pateikt uzreiz, ka sastāvdaļu daudzumu nevaru pateikt, jo visu gatavoju garšojot.

Garšīgu skatīšanos! :))

Reklāma
Reklāma
Reklāma
93 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Drīkst ciemos? emotion

2 0 atbildēt

Es parasti vistu un mērci gatavoju atsevišķi:

Marinējot vistu pielieku kādu karoti cietes. Ja pieliksi par daudz ciets, tad firtējot vista lips pie katla. Pēc 30min vistiņu pa nelielām porcijām lieku fritēties uz pāris minūtem. Pēc fritēšanas vistas gabaliņus lieku uz virtuves papīra dvieļa, lai tas uzsūc lieko eļļu. Mērcīte - apcep sīpolus, pieliek papriku/čilli, dažreiz burkānus, tad ķīnas saldskābo mērci ar ananāsiem, karoti medus. Gatavā mērcē iemetu vistiņu, kārtīgi samaisu un vēl pieberu sezama sēklas.

1 0 atbildēt

man jau liekas, ka bija saldskābā, bet labi :D

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ar svaigu ananāsu sanāk garšīgāk : ) Un šķipatiņu brendiju.

0 1 atbildēt