Re kā gadās, rasiks teica, ka mazuma piegarša, bet eZZiiC tik ēd, izdala draugiem un atkal ēd!
Ruletīte sanāca sātīga, daudz neieēdīsi! Un tā, nācās štukot vēl k-ko pie ruletītes. Un, protams, ka eZZiiC izštukoja!
Re kā gadās, rasiks teica, ka mazuma piegarša, bet eZZiiC tik ēd, izdala draugiem un atkal ēd!
Ruletīte sanāca sātīga, daudz neieēdīsi! Un tā, nācās štukot vēl k-ko pie ruletītes. Un, protams, ka eZZiiC izštukoja!
Vispirms jānovāra kartoška un burkānēns. Jou, eZZiiCim sanāca tik fantastiska bilde! Kurš uzminēs, kas ir tas mistiskais trīsstūrītis kadrā?
Ak jā, no kurienes ideja? Nu joprojām no tām mistiskajām bietītēm! Re ku atkal viena ar visu savu impozanto astīti!
Sākās sagriešana...
... un precīzmešana bļodā Kad viss samests, pievieno sāli, cukuru un citrona sulu.
Visu izmaisa, pagaršo, vai viss patīk garšas kārpiņām, un tad nerafinēto saulespuķu eļļu klāt. Uzmanību! Cita eļļa te nederēs, tieši ar šo vinegretiņš iegūst savu neatkārtojamo šarmu.
Kad viss savilcies, izkārto šķīvī un klāt pieliek ruletīti. Mazliet izpušķo ar pētersīliti.
Ehh, nu vairs nevar noturēties, mņammm! Lai labi garšo!
Atsauci atmiņā padomju laikus, kad tieši šādi vinigreti bija TOP- ā un lielas bļodas taisījām un ēdām. Mēs vēl nedaudz smalki sagrieztu sīpolgalviņu pievienojām.
Tev atkal ar tādu kā mazuma piegaršu iznāca.