local-stats-pixel

Rudens bačiņu zupa.16

 401  1

Par bačiņiem agrāk laukos sauca zupu, kuras sastāvā ir sarkano biešu lapas. To vārīja parasti vasarā ar gaļu vai bez un ēda gan siltu gan aukstu. Man gadu gaitā izstrādājusies sava recepte un mēs to gatavojam rudens pusē un ēdam siltā veidā.

Ziemai dārzeņus savā mazdārziņā neaudzēju, bet vasaras lietošanai vienmēr ir sarkanās bietes, burkāni, skābenes, spināti, sīpoli, ķiploki,tomāti, pupas un daudz dažādu garšaugu. Kā neatņemama sastāvdaļa manai bačiņu zupai ir kļuvušas raibās turku pupas, ko audzēju katru gadu.

Produktu proporcijas nav stingri noteiktas, vienīgi tai jāiznāk pabiezai.

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Par krējuma dekoru vien plusiņš jāliek ! emotion

 12  0 atbildēt

Zupiņa noteikti ir garda, bet tas noformējums beigās ir ideāls. emotion

 7  0 atbildēt

o, pasūtīšu sievai!

 5  0 atbildēt
Ņammīga.
 4  0 atbildēt

Liekas ļoti garšīgi, un arī izpildijums skaists! Žēl būtu ēst, bojājot dekoru! emotion

 4  0 atbildēt

pat slienas mutē saskrēja emotion

 4  0 atbildēt

Ideāli! emotion

 2  0 atbildēt

Bravo, rasik!

 2  0 atbildēt

Mana recepte: Roltons emotion

 0  1 atbildēt

Smuki.

 2  5 atbildēt