Laba uzkoda dažādām dzīves vajadzībām.
Recepte no interneta. Pikanti marinēti gurķīši “Pipariņš”23

Sastāvdaļas
4 kg gurķu
1 glāze cukura
3 ēdamkarotes sāls
1 glāze 9% etiķa
1 augu eļļas
1 tējkarote maltu melno piparu
1 tējkarote maltu čili piparu
2 ēdamkarote sauso sinepju
2 ēdamkarotes ķiploku
**********
Pagatavošana
Marinādei visu apvieno un sajauc.
Gurķus sagriež vai nu ripiņās vai gareniski 6-8 daļās, kā labāk tīk.
Sajauc gurķus ar marinādi. Pagaida 2 stundas, ik pēc 30 minūtēm samaisot.
Ļauj uzvārīties un karsē, kamēr gurķi maina krāsu.
Uzreiz liek burkās un aizvāko. Ietin segā, līdz atdzisuši.
Tev patiks šie raksti
