Dilles
Pica cepsies 180-200grādus 30minūtes.
Kamēr pica gatavojas sākam taisīt mērci. =)
Mērces sastāv daļas: majonēze , 1/2 ķiploku,ķiplokus sagriezt mazos gabaliņos un ar dillēm pievienot majonēze.
Dilles
Pica cepsies 180-200grādus 30minūtes.
Kamēr pica gatavojas sākam taisīt mērci. =)
Mērces sastāv daļas: majonēze , 1/2 ķiploku,ķiplokus sagriezt mazos gabaliņos un ar dillēm pievienot majonēze.
Pāris kļudas :(
Mīklai vajag ūdeni nevis pienu, kā arī diezgan obligāti eļļu klāt, ideālā variantā olīveļļu . Tas viss dod pavisam citu garšu ;)
Otrā kļūda ir temperatūras un cepešpannas novietojuma izvēle cepeškrāsnī. Jāliek uz max lieliem grādiem ieslēdzot konvekciju (ventilātoru plīts aizmugurē kurš dzenā karsto gaisu.) pa 30 min viss labums tak ir jau izgarojis ārā :)
Garša arī tapēc mainās. ZInu ka LuLu picērijā picas cep vien 2-3 minūtes, pateicoties keramiskajai virsmai uz kuras tiek uzlikta pica, un nežēlīgiem 370-470 grādiem kuri turas krāsnīs :P
Lai vai kā dodu + jo mājās gatavots ir garšīgāk nekā kaut kur pasūtīts :)
Spoki.lv jums vēl nav apnicis mani kārdināt? šodien jau redzu trešo recepšu rakstu
picas mīklai vajag nedaudz eļļu pievienot, lai tā būtu staipīgāka, un cukuru bišķiņ, un piena vietā labāk izvēlies ūdeni.
Godiigi sakot... nekas iipass.... un.... pirmo reizi redzu, ka picu eed ar daksinju O_o