Hei, spocēni!
Kā vispārzināms, brokastīs k-kas ir jāēd, sevišķi, ja tās ir brīvdienu brokastis, un ir laiks fantāzijas lidojumam. Tā nu eZZiiC, pamodies, pavingrojis un noskalojies, sāka fantazēt, ko gan tādu inčīgu uzveidot. Un tak izdomāja!
Hei, spocēni!
Kā vispārzināms, brokastīs k-kas ir jāēd, sevišķi, ja tās ir brīvdienu brokastis, un ir laiks fantāzijas lidojumam. Tā nu eZZiiC, pamodies, pavingrojis un noskalojies, sāka fantazēt, ko gan tādu inčīgu uzveidot. Un tak izdomāja!
Sākās viss ar to, ka leCskapī bija pusbundžiņa noskumušas sarkanās pupiņas un pavisam nedaudz vientuļi marinēti gurķīši. Pārējais pievilkās
Sīpoliņu sagriež, burkānēnu sarīvē. Apcep eļļā.
Gurķēnus un papriku sašņikā.
Pupiņas noskalo un ber bļodā.
Sagriež dillītes un... jā, jā, jaunās liepu lapiņas
Visu saber pie pupiņām.
Pievieno apcepto sīpolēnu un burkānēnu.
Visu sāla, piparo un samaisa. Nekāds aizdars nav vajadzīgs, pietiek ar apceptajiem dārzenīšiem!
Izrotā ar liepu lapiņām un novieto tuvāk ceriņiem. Cmuki!
Ziniet, brokastis izdevās pa pirmo, gardi un sātīgi! Iesaku!
Kārtējā ģeniāli vienkāršā recepte respekts + , laiks tevi pielikt pie spokpavārgrāmatas izveides..
tev ir kada recepte bez tomatiem,paprikas vai senem? bez cepeskrasns